2006. 06. 12. Kisvárda.

folder_openHírek

7h 30 perc: Szobafestő-mázoló és tapétázó osztályom lázas készülődése a tantermek előtt.

Hamarosan kezdetét veszi a szóbeli vizsga.
Diákjaim és előttem is óhatatlanul ismét képzeletben lezajlanak az elmúlt évek főbb eseményei, közös élményeink.
A 12/AI-N/2004 tanulói iskolánk segítségével oly, számukra jelentős, egyben korszerű ismeretek birtokába juthattak, melyek foglalkoztatási esélyeiket a munkaerő-piacon nagymértékben növelték. Számukra, mint e hátrányos helyzetű térség diákjai számára mindez kiemelt jelentőséggel bír.
A szakma rejtelmeinek elsajátítása közben felejthetetlen élményekben volt részük, melynek segítségével a gyakorlat egyben kikapcsolódást is jelentett. Elég csupán a kisvárdai görög katolikus templom felújítására gondolnunk. A színvonalas elméleti oktatás órái kellemes, kultúrált környezetben zajlottak. Tanáraikhoz, továbbá a vezetőség tagjaihoz mindig bizalommal fordulhattak.

8 h: Kezdetét veszi a várva várt szóbeli vizsga.
Osztályom tagjai picit izgulva, ám magabiztosan adnak számot tudásukról a vizsgabizottság tagjai előtt, legjobban László János és Ónodi István teljesítve.
A június 9-10 között lezajlott gyakorlati vizsgán két jeles eredmény is született, melyért Ónodi István és Pogácsás József is könyvjutalomban részesült.
A vizsgabizottság elnöke, Puskás Géza Úr értékelő beszédében külön köszönetet mondott a vizsgázóknak jó teljesítményükért.

Arisztotelész szavaival élve:
„A boldogság lényege bennünk van: az elrendezett tudásban és a lélek tisztaságában. ”

Baksa Rita
osztályfőnök

Tags: ,
Menü