Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető + Cisco Hálózati Akadémia képzés

folder_openHírek

8 általánossal rendelkezőknek,16 éves kortól Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető + Cisco Hálózati Akadémia képzést indítunk Nyíregyházán és Debrecenben:

Teljes költség Nappali tagozaton: 128 000 Ft (eredeti ár : 808 000 Ft)

Teljes költség Esti tagozaton: 188 000 Ft (eredeti ár : 860 000 Ft)

MEGTAKARÍTÁS: több mint 600 000 Ft !!!!!

Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani az Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető képzésünket és a Cisco Hálózati Akadémiánkat! A képzés során komplex informatikai és hálózati alapképzést is kapnak a tanulók, így nincs szükség előképzettségre. Az itt végzett szakemberek, olyan munkakörökben dolgozhatnak, ahol számítógép-hálózatok kiépítése, karbantartása, üzemeltetése a feladat. A szakmai képzés során a tanulók elsajátítják a szakma minden fogását a „legegyszerűbb” kábelezési technikáktól kezdve a legkomolyabb elméleti-gyakorlati felkészülést igénylő konfigurálási módszerekig, ezáltal közvetlenül járul hozzá az adott vállalkozás informatikai rendszereinek és alkalmazásainak optimalizálásához és hatékonyságnöveléséhez a biztonsági és adat védelmi előírások figyelembevételével.

A képzés időtartama 2 tanév (szeptemberi kezdéssel); teljes költsége nappali tagozaton 8000 Ft (regisztrációs díj), esti tagozaton 60 000 Ft (tanévente 30 000 Ft). Nappali tagozaton heti 5 alkalommal, esti tagozaton heti 2-3 alkalommal kell járni, az osztály által kijelölt időpontban.

Az Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető képzéssel párhuzamosan végezhető Cisco Hálózati Akadémia. A 4 szemeszteres képzés során nemzetközileg is elismert angol nyelvű diplomát kapnak a tanfolyam elvégzéséről. Az Akadémiai tananyag a Cisco cég által az évtizedek során felhalmozott tapasztalatokat foglalja magában. A program eredményességét bizonyítja, hogy a képzésen részt vett szakemberek tudását hazai és nemzetközi informatikai szakemberek is elismerik. Az akadémiai tananyag az informatikai hálózatokkal kapcsolatos legújabb ismereteket tartalmazza, méghozzá a legilletékesebb cég által összeállított formában. A Cisco világszerte piacvezető a számítógépes rendszerek kiépítéséhez szükséges eszközök gyártásában. Az évtizedek során felhalmozott tapasztalatokat összegyűjtötték és világszerte elindították a Cisco Hálózati Akadémia programot, hogy olyan szakembereket képezzenek akik összetett feladatok elvégzésére is képesek.

A Cisco képzés költsége 30 000 Ft/félév az iskola tanulóinak, a külsős tanulók 200 000 Ft/félév összegért járhatnak a képzésre.

A képzés helyszínei: Nyíregyháza, Debrecen.

A képzés iskolarendszerű nappali és esti tagozaton folyik! Esti tagozaton felső korhatár nincs, alsó korhatár betöltött 16. év!

Jelenkezéshez szükséges: Érettségi bizonyítvány

Igény bevehető: családi pótlék, árvasági, diákigazolvány

Felvételi irodák: (Jelentkezés, információ)
4600 Kisvárda, Szent L. út 38. (45) 500-290
4400 Nyíregyháza, Körte u. 34. (42) 506-972
4032 Debrecen, Piac u. 60. (52) 423-894

Tags: ,
Menü