Kimagasló eredmények a Stress Kft szervezésében a nyíregyházi óvodai dajka vizsgán!

folder_openHírek

„Az egész gyermek olyan, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagál, amit az emberek váltanak ki belőle. Hogy egész élete egészséges lesz –e vagy sem, attól függ, hogyan viselkednek a közelében. (Rudolf Steiner) 15 fő óvodai dajka jelölt 2014. január 24-én, Nyíregyházán megtartott záróvizsgán – tanulmányaik lezárásaként – mutatta meg elméleti felkészültségét, gyakorlati alkalmasságát. A vizsgabizottság nyugodt, támogató légkört teremtett a vizsgázók számára.

A vizsgabizottság előzetesen megtekintette a résztvevők által elkészített gyakorlati naplókat, melyek hűen tükrözték a jelöltek kreativitását, gyermekszeretetét, szakmaiságát, hiszen az elkészült munkák az igényességről, az alapos felkészültségről szóltak.

A reggel a gyakorlati vizsgával kezdődött, mely során a vizsgázók gondozási-nevelési, és takarítás feladatok elvégzésében jeleskedtek. Ezt követően a szóbeli vizsgatevékenység következett, ahol 3 tétel alapján bizonyíthatták elméleti tudásukat.

Kiemelkedő teljesítményt ért el 5 fő, akik 100%-ban teljesítették az összes vizsgatevékenységüket. (Badarász Klaudia, Bodnár Jánosné, Koós Viktória, Szalmás Csabáné, Verébné Miklósi Beáta) Összességében a vizsgázók rendszerezett, átfogó tudásról adtak tanúbizonyságot, melyet a 4.8 átlageredmény is alátámasztott. A vizsgabizottság elnöke elismerően beszélt a vizsgázók példaértékű felkészültségéről, valamint a képzés és a vizsga szakszerű lebonyolításáról. Nagy eredménynek könyvelhető el, hogy többen már a képzés ideje alatt elhelyezkedtek a szakmában. Bízunk benne, hogy a végzettek személyében olyan szakemberek kerülnek a – képző által – a munkaerőpiacra, akik szakmailag-emberileg biztosan megállják a helyüket ezen a szép területen.

A képző intézmény nevében szívből gratulálunk, és kívánunk mihamarabbi elhelyezkedést valamint jó egészséget a hivatás gyakorlásához!

Írta: Baros-Molnár Tímea szaktanár
Szent Bazil Középiskola Kimagasló eredmények a Stress Kft szervezésében a nyíregyházi óvodai dajka vizsgán! Hírek Szent Bazil Középiskola Kimagasló eredmények a Stress Kft szervezésében a nyíregyházi óvodai dajka vizsgán! Hírek
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü