Telefonszámunk
E-mail címünk
Közösségeink

Gimnázium

Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium
OM:031238 Ny.sz.: 00001/2012-014
Gimnázium képzés az alábbi formában indul Kisvárdán:
8. osztály elvégzésére épülő gimnázium NAPPALIN
Képzési forma: Nappali | Induló évfolyam: 09 | A képzés INGYENES!
REGISZTRÁCIÓ
0.-Ft
KÉPZÉS
0.-Ft
VIZSGA
0.-Ft
ÖSSSZESEN
0.-Ft
Időtartam: 48 hónap Intenzitás: heti 5 nap
Kezdés: 2021-09-01 Idegen nyelv: Angol (az oktatás magyar nyelven folyik)
CSOPORT AZONOSÍTÓ: 09/KT-N/2021

A gimnázium 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték, és 4 év alatt érettségit szereznének. A 8. évfolyamra épülő képzéseinkre felvételi vizsga nincs. A jelentkezés az általános iskolai jelentkezési lapokon, a felvétel az év végi eredmények alapján történik.

Jelentkezéshez szükséges: 8 általános iskolai végzettségre épülő képzés
Megjegyzés: A négy kötelező érettségi tárgyból kell vizsgát tenni, az ötödik vizsgatárgy szabadon választható. Tanulóink az érettségi megszerzése után, érettségire épülő tecnikum évfolyamainkon is tovább tanulhatnak.
Képzés célja: Az érettségi megszerzése, mely feljogosít felsőoktatási intézményekbe való jelentkezésre, illetve az érettségire épülő technikum évfolyamok megkezdésére.
Miért jelentkezz hozzánk: Gazdag tanórán kívüli programokon lehet részt venni. Az iskolán belül továbbtanulási lehetőség van esti képzéseken. Egyetemi jelentkezéshez 32 pontot jelent az OKJ bizonyítvány. Dinamikusan fejlődik az iskola, tanáraink korszerű oktatástechnikai eszközökkel tanítanak. Jelentkezés határideje: A jelentkezőket jelentkezés sorrendjében vesszük fel iskolánkba, az osztály maximális létszámának eléréséig vagy tárgyév augusztus 31. napjáig. Jelentkezés feltételei: Regisztrációs díj befizetése, jelentkezési lap kitöltése a Felvételi irodában. Az előképzettséget igazoló dokumentumok, és személyi okmányok (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, taj-kártya, oktatási azonosító igazolvány) eredeti és másolati példányainak bemutatása. Jelentkezés módja: Jelentkezést csak az általános iskolán keresztül vagy személyesen fogadunk el. Felvétel, beiratkozás: A felvétel a jelentkezések sorrendjében, illetve tanulmányi eredmény alapján történik. Felvett tanulóinkat levélben és/vagy telefonon értesítjük a beiratkozás időpontjáról. Érettségi vizsga: Eredményesen vizsgázó tanulóink érettségi bizonyítványt kapnak.  Tananyag, szakirodalom: A tanulók számára saját kiadású és fejlesztésű tankönyveket, jegyzeteket, oktatási segédleteket biztosítunk, illetve szakirodalmi javaslatot adunk. Nappali tagozaton tanuló diák jogosult: családi pótlék, árvasági segély, diákigazolvány, ingyenes orvosi ellátás igénybevételére. Oktatás időpontjai: heti öt alkalommal, általában délelőtt. Regisztrációs díj: Jelentkezéskor fizetendő. A regisztrációs díjat a jelentkezés visszavonása esetén nem áll módunkban visszafizetni! Ha a képzés indulása bármely okból meghiúsul, úgy visszatérítjük a regisztrációs díjat. TANDÍJ: NINCS! Vizsga díj: NINCS!
Menü