Megújult a nyíregyházi tagiskola

folder_openHírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola számos újdonsággal várta a tanulókat szeptemberben. Az egyik az volt, hogy testvériskolánk „született:” Felnőttek Szakiskolája, Szakközépiskolája és Gimnáziuma. Az új intézményben egyelőre négy osztály indult: dajka, szociális gyermek és ifjúságvédelmi ügyintéző, felzárkóztató képzés és érettségire felkészítő csoportok.

Mindez azt is jelentette, hogy új tantermekre lett szükségünk. A bővítést az iskola vezetése összekötötte az iskola felújításával, ezért augusztus végén munkások hada szorgoskodott az iskola területén, hogy szeptemberben már frissen festett tantermekben kezdődhessen el a tanítás. A festés, a vizesblokk teljes felújítása és az új tantermek mellett, a kozmetikai tanszalon is az iskola épületébe költözött. Továbbá a számítástechnika tantermek területe is kibővült: két terem egybenyitásával a tanulókra most már kétszer annyi hely jut, mint korábban.

Többen vagyunk, ami észrevehető a folyosók nagyobb forgalmán is, de ez senkit sem zavar, hiszen minden tanuló szép reményekkel kezdheti az új tanévet: számíthatnak a tanuló centrikus tanári kar és az iskola vezetésének előmenetelüket segítő támogatására.

Jó ide járni!!!

Készítette: Zsitnyár László

Tags: ,
Menü