1. Kezdőlap
  2. Debrecen
  3. Rendkívüli felvételi eljárás

Rendkívüli felvételi eljárás Debrecen

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Amennyiben a tanuló az általános felvételi eljárás időszakában nem nyert felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyert, de bármilyen okból megváltoztatja döntését úgy – a 2023. május 8. és augusztus 31. között megtartható rendkívüli felvételi eljárás során – egyénileg, közvetlenül az általa választott középfokú iskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét bármely olyan középfokú intézménybe, amelynek az általános felvételi eljárás lezárulása után maradtak betöltetlen férőhelyei.
Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást tart a 2022/2023 tanév rendjéről szóló 22/2022. (VII. 29.) BM rendelet 2. számú mellékletének megfelelően, 2023. május 8-tól, a 2023/2024. tanévre, 9. évfolyamra, az alábbi képzésekre:

Postakert utcai tagintézmény

  • 0083 Szépészet ágazat  (Fodrász, Kozmetikus-technikus, Kéz és lábápoló technikus) 5 éves technikum

Faraktár utcai

  • 0092 Szociális ágazat  (Kisgyermekgondozó, -nevelő) 5 éves technikum

Felvételt és kiértesítést követően, egészségügyi alkalmassági és pályaalkalmassági vizsgálaton kell részt vennie a tanulónak.  

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31. vagy ameddig a létszám be nem telik!
Figyelem a tanulókat a jelentkezés sorrendjében vesszük fel,  létszám korlátozott!

Jelentkezz MOST, hogy beleférj a keretszámba!

Ha már tudod, hogy milyen szakmát szeretnél tanulni, klikkelj alul a képzésre és jelentkezz minél előbb. Ha még gondolkozol és tájékozódni szeretnél, hívd Henit vagy Jázmint, akik mindenben segítségedre lehetnek!

Menü