1. Kezdőlap
  2. Információk
  3. Tanulóink írták

Tanulóink írták

A Iskolánk rendszeresen végez felmérést diákjai között az oktatás színvonalának javítása, tökéletesítése érdekében. Az iskola célja az hogy, a tanulók családias légkörben minél színvonalasabb körülmények között szerezhessék meg tényleges szakmai tudásukat mind elméleti és mind gyakorlati téren. Az alábbiakban néhány tanulónk véleményét olvashatja iskolánkról.

personTörök Bálint

Érettségi után szerintem érdemes ide jelentkezni, ha pénzügyet szeretnél tanulni, ha nem vettek fel az egyetemre. Mert ha elvégzed ezt a szakot, akkor már előnnyel fogsz kezdeni az egyetemen.

personFodor Beatrix

Azért ajánlom a pénzügy-számvitelt, mert mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be a pénz. És fontos, hogy tudatosan bánjunk vele.

personPósán Ádám

A pénzügyi és számviteli szakot legfőképpen a sokoldalú felhasználása miatt ajánlanám. Az iskolában sokrétű tudást kapunk, amely kiváló elhelyezkedési lehetőséget kínál majd a továbbiakban, valamint felhasználható a hétköznapi pénzügyi döntsék meghozatalában is.

personSomogyi Eszter

A Szent Bazil Szakképző Iskola, Pénzügyi-Számviteli ügyintéző, érettségire épülő szakképzés 13.-os tanulójaként, szeretettel ajánlom figyelmetekbe ezt a képzést. A tanfolyam 25 év alattiaknak nappali tagozaton ingyenes, mindössze 4000Ft a regisztrációs díj, sőt ösztöndíj is jár. A suli tanárai és óraadói, mind nagyon kedvesek és segítőkészek. Ez a szak nagyon sokrétűen felhasználható a későbbiekben. Akár munkahelyen szeretnél elhelyezkedni, akár továbbtanulni. Színes programokkal várjuk a kedves diákokat!

personFekete Elizabet, mit jelent Bazilosnak lenni?

Nem csak egy remek közösségbe kerülsz, hanem egy családias környezetet és segítőkezeket nyújt. Érdekel a pénzügy? Kiváló oktatás és a legjófejebb tanárok. Rugalmasak, megértőek.

personLászló Krisztina, miért jelentkezz a Szent Bazilba!

Megtanulsz vállalkozó lenni! Bele szeretnél látni a pénzügy világába? Akkor jelentkezz hozzánk! Pénzt is szeretnél kapni, amiért tanulsz, itt megkaphatod!

personDancs Dorina

Véleményem szerint azért jó pénzügyesnek lenni, mert olyan dolgokat tanulok itt, amit nem tanítanak meg egy átlagos iskolában és ennek sok hasznát tudom venni a mindennapokban például, ha pénzügyeket kell intéznem. Sok lehetőség van továbbtanulásra, például egyetemen, különféle ágazatok közül lehet választani.

personVadász Lívia

Ezzel a szakmával több területen lehet elhelyezkedni, hiszen pénzügyi tevékenység mindenhol van és lesz is. A végzettség pedig sokrétű és változatos munkát tesz lehetővé, sokféle pozíció betöltésével. Például könyvelési feladatokat, melyek nagy részét programok segítségével el lehet végezni. Manapság ez egy nagyon keresett szakma.

personVeres Lili

Azért jó pénzügyesnek lenni, mert sokkal nagyobb rálátásod nyílik a világra és nagyon hasznos dolgokat tanulsz, amelyeket később biztosan fogsz tudni kamatoztatni. Itt megtanulod, hogy hogyan fogalmazz meg egy hivatalos levelet, megtanulsz önéletrajzot és motivációs levelet írni, ami egy munkavállalásnál nagy előnyt jelenthet.  Ezenkívül megtanulsz olyan alapvető pénzügyi fogalmakat is, amelyek a mindennapi életben is fontos szerepet játszanak. Pénzügyesként számos karrier lehetőség közül választhatsz a későbbiek során.

personSzathmári Szilveszter

A pénzügy szak hatására jobban odafigyelek saját pénzügyeimre. Megismerhettem a vállalkozói oldalt, annak előnyeit és nehézségeit is. Számvitelből a gazdasági események és azok könyvelése először bonyolultnak tűnt, de a számlatükör segítségével ez sem annyira nehéz. Irodai környezetben szeretnék dolgozni, amihez ez a szak teljes mértékben megfelel.

personKovács Kitti

Olyan személyeknek ajánlanám, akik szeretik a gépelést és a számítást. Ezen a szakon sok mindent megtanulunk, ezáltal elhelyezkednünk is könnyebb lesz. A pénzügyesekre mindig lesz igény, a kereset is magasabb és az életben is nagy segítség lehet.

personFarkas Ágnes

Olyan tudást kapunk, amit a minden napi életben is tudunk hasznosítani, ha nem is helyezkedünk el ebben a szakmában. Ezzel a végzettséggel szinte bárhol el lehet helyezkedni, mivel véleményem szerint elég keresett szakma. Ezzel a tudással közelebb kerülünk a mérlegképes könyvelő végzettséghez. Megtanuljuk kezelni a pénzügyeinket. A Microsoft alkalmazások elsajátítása több munkahelyen előnyt is jelenthet.

personVeres Vivien

Azért jó pénzügyet tanulni, mivel jobban rálátást nyerek a “felnőttek világára”. Nagyon sokat segített nekem, mivel sok olyan dolgot tanultam benne, amit az életben is tudok hasznosítani. Azért is jó ilyen téren elhelyezkedni és tanulni, mivel a mindennapjaink része a pénz és fontos, hogy megfelelően tudjuk kezelni és bánni vele.

personKovács Petra

Az elmúlt két év tele volt számomra ismeretlen dolgokkal, de érdeklődésem nem csorbult, ahogy újabb és újabb anyagokat tanultunk meg. Mindig is közel állt hozzám a matematika világa, és ezt a pénzügy órákon nagyszerűen tudtam kamatoztatni. Nagyon örülök, hogy ez a szakma nagyobb rálátást biztosít számomra a világról, annak működéséről, pénzügyi hátteréről. A képzés előtt nem tudtam volna elképzelni magamat egy cégnél, de ezután már eléggé biztos vagyok benne, hogy megállnám a helyem. Mindenkinek ajánlom ezt a szakmát, aki szeretné megérteni egy vállalkozás működésének mikéntjét, a nagyvilágban történő események hátterét és hogy ezt a tudást hogyan tudja hasznosítani a mindennapi életben.

personG. Sz. I.H.R.T

Üdv mindenkinek,Nekem nagyon hasznossá vállt ez a kis szakma ebben a “kis” iskolában Sokkal kevésbé volt vontatott, és a nagy kényszeres iskolába járás érzése is alább hagyott, más iskolákhoz képest. Még be sem fejeztem az iskolát, de már sikerült is állást találnom, mivel elsősoron nem a végzettségekre voltak kíváncsiak. Teszíráskor kiderült, hogy mit is tanultam mit is nem, a suliban tanultak fedték a teszben feltett kérdésekre való válaszokat. És nem egy nagyon kis cégről volt szó kevés ismerőssel, hanem egy elég nagy Multi cégről (UPC. Mo. Kft.). Nos én köszönöm azoknak akik tanítottak, ha lehetőség nyílik a Cisco-t is itt csinálom meg.

personV. Móriz Fodrász 1 évfolyam

Jobb osztályfőnököm nem is lehetne! Most 1 hete voltunk Nyíregyházán és olyan jó volt látni mennyi különleges hajforma létezik. A hajvágási technikák nagyon tetszettek a tüsire zselézett színes hajak, és a kontyok. Egyik osztálytársammal lekérezkedtünk egy öregek otthonába, ahol már alig várják, hogy csütörtök legyen, akkor sor áll, hogy csináljuk a nénik és bácsik haját. Továbbá szeretünk járni a kis kedvenceinkhez a sérült gyerekekhez, ahol majd meg hasad a szívünk, de ugyancsak olyan jó érzés mikor boldogok, hogy megcsináljuk a kis hajukat. Nekem legalábbis ez csodálatos érzés.

personKiss B. Kozmetikus

Gyerekkori álmom vált valóra, hogy elkezdtem ezt az iskolát. Nagyon sok mindent kipróbáltam, mert a sors másfelé vitt, de mindig ezt a szakmát szerettem volna tanulni, és utána a gyakorlatban dolgozni. Ez már valóra is vált, gyed és gyes idő alatt remélem sikeresen befejezhetem. Minden kozmetikával kapcsolatos rendezvényen, tanfolyamokon igyekszem részt venni, szereztem is már oklevelet. Minden nőnek szüksége van sz ápoltságra, és jó érzést kelt bennem, ha a székből feláll a vendég és belenéz a tükörbe, és tetszik neki a munkám. Szerintem a nők számára az egyik legszebb szakma, hiszen szépít. Tiszta, ápolt környezetben lehetek együtt a vendéggel. A kozmetikában a vendég több időt eltölt, ezért a kozmetikus egy kicsit pszichológus is egyben. Nagyon örülök, hogy létezik ez az iskola, ami nyújtja azt nekem, hogy esti tagozaton végezhetem, mert család mellett máshogy nem tudnám megoldani. Mindennel meg vagyok elégedve, a tanárokkal, a csoporttársaimmal, de legkedvesebb számomra mégis akitől a szakma nagy részét eltanulhatom, oktatóm Baloghné Pető Gyöngyi.

personAlexandra, Fodrász

Mit jelent nekem a Szentbazilba tanulni? Nekem tulajdonképpen nagyon sokat, itt értem el azt, amit igazán szerettem volna! Fodrász lehetek, itt megkapom az esélyt, hogy az álmaimat, a vágyaimat valóra válthassam és ennek eléréséhez a lehető legjobb úton haladok. Amikor ide jelentkeztem legelőször nem számítottak a jegyeim, nem volt megkülönböztetés egy jobb tanulótól, mint más egyéb intézményben. Még szívesen tanulnék itt kozmetikusként, mert az is szép szakma és érdekes is. De mivel nekem nincs érettségim éppen ezért várnom kell még, de valószínűleg vissza jövök. Nagyon szép emlékeket és élményeket szereztem ezalatt a szűk 2 év alatt és bátran kijelenthetem, hogy soha nem volt még ilyen jó osztályom. Köszönöm az eddigi lehetőségeket!

personBoros Nikolett

Családias légkör. Tanáraink, oktatóink nagyon segítőkészek, sok versenyre visznek minket. Maga a pénzügy számvitel szak nagyon érdekes, sokrétű.

personSzuvák Richárd Tibor

Szerintem azért jó pénzügyesnek lenni, mert rengeteg mindent lehet megtanulni, amit a való életben lehet hasznosítani és jó tudni. Az elmúlt két évben a kedvenc tantárgyaim az adózás és a pénzügy lett.

personL. István Fodrász 1 évfolyam

Az osztállyal és a tanárokkal kapcsolatban is csak jó tapasztalatom volt és van is. Életemben először szeretek iskolába járni. A szakma az természetesen tetszik, mert ugyebár ha nem tetszene már nem járnák ide. Az órákkal nincs semmi gond, főleg ha dogákat nem írunk, az akkor már maga lenne a csúcs. A tanárok rugalmasan állnak hozzánk, ha mi is úgy viszonyulunk hozzájuk stb…

personC. Erika Fodrász 1 évfolyam

A fodrászüzletben találkoztam azzal a légkörrel, amely általában érezhető a szépségszalonokban ahol sok vidám fiatal ember összejön. Azonban itt nem külső szemlélője az eseményeknek hanem részese, alkotója az ember. Amikor jól sikerült munka kerül ki a kezünk alól mindenki vidám örül neki. Ha nem tudunk valamit az oktató előtte elmagyarázza a teendőket így így saját kezünk által alakul a munka, azonban a „tanulópénzt” nem kell úgymond kifizetnünk. A tanszalon intézménye nagyon praktikus dolog. Fontos a fiatal ezért fiatalos ízlésű képzett oktató.

personT. Heléna Fodrász 2 évfolyam

Utóbbi időben pozitívan értékeltem amikor észrevettem, hogy édesanyám már egyáltalán nem jár fodrászhoz, hanem akár melír, dauer, vagy vágás legyen én készítem a frizuráját.

personG. Márk Inform

Viszonylag modern az iskola. Tiszták a termek. Jók a számítógépek, jó az oktatás, a mellékhelyiségek tiszták. Videon tudjuk szemlélni a tananyagot. Van internet kapcsolat, a számítógépes termekben a tanórákon sok mindent el lehet sajátítani.

personÉva, Kozmetikus

Én Ukrajnából jöttem, és ott hallottam először a Szent Bazilról. Nagyon megtetszett a hirdetés, és úgy gondoltam mivel 13 éves korom óta kozmetikus szeretnék lenni ezt az iskolát választom. Már 6 hónapja tanulok itt. Ez idő alatt nagyon sok érdekes előadást halottam. Örülök, hogy a tanárok sminkversenyeket és előadásokat szerveznek nekünk, ahol mindenki jól érzi magát. Nagyon szeretem az elméleti és a gyakorlati részét a szakmának. Nagyon jók az elméleti tanáraink és a gyakorlati tanárunk is. Szeretem ebben az iskolában, hogy mindent a legegyszerűbben próbálnak velünk megtanítani.

personJ. Csilla, Fodrász

Az iskola számomra lehetőséget nyújt más területen való elhelyezkedést, mint amibe eddig dolgoztam. Sok információt szerzek pl. olyan területeken, mint a gazdaság és társadalmi ismeretek, a nyelvtanulás is maximálisan kielégítő. Szakmai téren is elégedett vagyok, azzal amit az iskola biztosít.

personSz. E. Kozmetikus

Azért választottam ezt az iskolát, mert rengeteg lehetőséget nyújt azoknak az embereknek, akik olyan szakmát szeretnének elsajátítani, ami nem csak jövedelmező, de ennek elvégzése után igazi szakembernek mondhatja magát. Miért? Én kozmetikusnak tanulok. Az iskolán belül lehetőség van a tanszalonra, mely a legmodernebb felszereléseket biztosítja a tanulók számára. Rengeteg bemutatón vettünk részt, mely segít eldönteni, hogy a számunkra legmegfelelőbb termékkel dolgozhassunk, ha kilépünk a „Nagy-betűs” életbe. Az oktatás színvonalas, a tanárok napra készen állnak a diákok elé. Jól érzem magam a bőrömben! Legyél Te is Szentbazilos, hogy élvezhesd ennek örömeit!

personMolnár M. Kozmetikus

Mikor megfogalmazódott bennem, hogy kozmetikus szakmában is eltudnám magam képzelni és affinitást éreztem magamban-e szakma iránt, abban a pillanatban erre az iskolára gondoltam, annak ellenére, hogy a családom több tagja is (mint fodrász) a …… iskolában végeztek, vagy végzik. Erről az iskoláról több helyről hallottam, hogy színvonalas oktatás folyik. A lényeg az, hogy nem bántam meg, hogy ide jöttem, ellenkezőleg első pillanattól megvagyok elégedve az elméleti és a gyakorlati oktatással. A tanárok és az oktaták kedvesek és próbálják legjobb tudásuk szerint átadni ezt a szakmát. A gyakorlatok jó hangulatban telnek, és az oktató számtalan termékbemutatót próbál szervezni, hogy a szakmával kapcsolatban minél tágabb látókörben lássunk. A versenyekre pedig előszeretettel készít fel minket, és azt sugallja, hogy a részvét és az önbizalom megszerzése a legfőbb győzelem.

personKozma P.

Számomra a Szentbazilba járni kellemes élmény. Az osztály összetartó és segítik egymást. A tanárok felkészültsége és munkája messze a legjobb. Mindenben segítenek minket és szívvel, lélekkel oktatnak.

personB. Éva Fodrász 1 évfolyam

Egy szép délután… kezdődne a mese, de mivel hogy számomra ez egy régi álom beteljesüléséhez vezető út, nekem ez a valóság. Akkor hogy érthető is legyen a bevezetés, dióhéjban, hogy most én részletezzem, hogy hogyan találtam erre az iskolára, eldöntöttem hogy megpróbálom, belevágok. Beiratkoztam a suliba. Kiderült hogy én vagyok a legidősebb növendék az osztályban. Ez nem igazán zavart mivel hogy, gyorsan barátkozó típus vagyok és próbálok alkalmazkodni, még ha néha nem is értek egyet a csoporttársakkal. Végül is mindenki más és más egyéniség, én ezt már régen elfogadtam, hogy más és más véleménye van minden személynek. Még csak annyit hogy igazi barátokra is találtam, ezt muszáj volt leírnom, mert ez nekem kétes volt mivel én Román állampolgár vagyok, és a híresztelések alapján nem igazán szeretik ezeket a „személyeket”. Itt bebizonyosodott, hogy nincs különbség Román és Magyar nemzetiségről. Örömömre szolgál, hogy itt „csak osztálytárs, meg tanuló van. Ami a szakmai oldalát jelenti az iskola számomra nem kis meglepetés volt. Nagyon örültem, hogy van a sulinak egy tanszalonja és nem kell szaladgálni a tanulóknak gyakorlati helyet keresni. Ez már nagyon nagy előny. Összegezve az egészet én nagyon boldog vagyok, hogy ebben az iskolában tanulhatok. Arányos tanárok, új barátok, új környezet. Az igaz hogy a tanulással egy picit hadilábon állok, elég régen volt, hogy iskolapadban ülten, meg házi feladatot kellett írnom , meg tanulnom. Próbálok vissza zökkenni az iskolai „feeling”-be, hangulatba, nem egészen könnyű, de azt hiszem, hogy ez akarat meg szorgalom kérdése.

personPéter, Fodrász

Ezt a iskolát azért ajánlom, mert felkészít minket a szakmunkás vizsgára, mind gyakorlatilag, mind elméletileg. A gyakorlati órák száma kicsit magas. A gyakorlati oktató nagyon rendes velünk és próbálja mindenkiből kihozni a legtöbbet és az a célja, hogy mindenki elsajátítsa ezt a szakmát. Részt vehetünk különböző versenyeken és bemutatókon.

personN. Viktória, Fodrász

Elviselhetőbbek az iskola követelményei más iskolákkal szemben. Jobb az iskola esztétikai és tisztasági szépsége. Új barátokat ismerhetünk meg. Tandíjat nem kell fizetni. A tanárok fiatalok. Színvonalas az iskola vezetése.

personGabriella, Fodrász 2 évfolyam

2005. szeptemberében a Londa bemutatón voltunk modellek a Lovardában. Az új frizurával teljesen megváltoztattuk a külsőnket. Nagyon jó volt megismerni az ország három egyik legjobb fodrászait. Miközben a modellek frizuráit készítették sok új dolgot láttunk és tanultunk a fodrászokról. Így ősszeköthettük a kellemest a hasznossal hisz szórakoztunk és tanultunk egyben.

personP. Marianna Kozmetikus

Azért választottam ezt az iskolát, mert színvonalasabb más iskolával szemben. Kitűnő oktatásban részesülünk, és remek a gyakorlati oktatás is. Tanáraink, oktatóink révén rengeteg bemutatón, versenyen, kiállításon vehetünk részt. Az iskola hangulata nagyon bensőséges. A tanszalonban pedig úgy éljük napjainkat, mint egy nagy család. Gyakorlati tevékenységünk alatt, minden fortélyát kitanulhatjuk a kozmetikus mesterségnek, ellentétben más intézményekkel, ahol a körülmények nem engedik ezt. A szalonunk teljes felszereltséggel várja a tanulóit. Imádunk ide járni, és üzenjük azoknak a diákoknak, akik olyan mesterséget szeretnének tanulni, ami a mi iskolánkban is lehetséges, ne habozzanak. Mindenkit szeretettel és tárt karokkal vár a Szent Bazil Középiskola.

personNagy Viki, Kozmetikus

Csak itt van Nyíregyházán van fellőtt képzés. Nagyon megfogott, hogy 4000 Ft volt a beiratkozás. A tanárok nagyon felkészültek. Esti tanfolyam lévén tetszett, hogy csak 3 napot kell iskolába járni. A gyakorlati napokat meglehet oldani a munkahely mellett.

personB. Renáta Fodrász 1 évfolyam

Örülök, hogy létezik ez az iskola, mert másképp Diószegibe a 10 hónapos tanfolyamon végezhettem volna el a fodrász szakmát, amelynek nem sok értelmét láttam, még így sem, hogy már jó pár éve benne vagyok a szakmába. Így van lehetőségem különböző versenyeken indulni, amelyeken az ember nagyon sokat tud tanulni. A tanárokról nincs semmi rossz véleményem, sőt az ofőnk majdnem egyidős velem, akivel az ember marha jól megtudja értetni magát. A szakma és hajmunka tanárunkról nincs rossz véleményem, legfeljebb csak az, hogy szigorúan veszi a szakmai ismereteket. De ez meg nagyon fontos mivel ez a szakmánk alapja. A többi tanárunk is nagyon aranyos és kedves. A szakmánkról viszont annyit tudok írni, hogy egy gyönyörű szakma, mert aki ilyen módon tud foglalkozni az emberekkel és újabbnál újabb dolgokat tud megcsinálni, és a vendág elégedetten tud távozni, attól szerintem nem kell jobb elismerés.

personCs. Anikó Fodrász 2 évfolyam

Mióta fodrásznak tanulok azóta a családban mindenkinek én csinálom a frizuráját és nagyon örülök, hogy mindenki meg van elégedve a munkámmal. Legnagyobb élményem az volt amikor az egyik legkritikusabb rokonom megkért, hogy fessek neki egy extrém hajszínt és az jól sikerült és nagyon örültem mikor a végeredmény neki is tetszett.

personB. Zoltán Informatika

Az iskola hangulata nem rossz, a tanárokkal jól kijönnek a diákok. Nincs szemét és igényesek a tantermek. A padok nincsenek szétfirkálva, összekarcolva. A falak is jó állapotban vannak, nincsenek összekoszolva. A számítástechnika területén jó gépek vannak.

personN. Bernadett Kozmetikus

Azért jöttem ebbe az iskolába, mert a … iskolában nem fogadtak szívesen, ezért döntötten amellett, hogy ide jelentkezek. Nagyon örülök, hogy ebbe a suliba járhatok, hiszen a tanárok nagyon jó fejek, nem szigorúak, igaz követelnek, de nagyon emberségesek, belátják, hogy a diákoknak is vannak problémái ezért minden gondot, problémát megértenek és tudomásul vesznek. Az iskolában többször rendeztek suli-bulit, osztályonként vetélkedőt, ezáltal úgy érzem magam ebben az iskolában, mintha egy nagy családba lennék, szünetekben sokat viccelődünk, nemcsak mi diákok, hanem ugyanúgy tanár-diák is. Sok lehetőséget nyújt számunkra az iskola, hiszen nagyon sok versenyen részt lehet venni, ilyen pl. a kozmetikus verseny. A szakoktatóink is igen gondosan felkészítenek bennünket a sikeres és eredményes vizsgára. Mindenképpen érdemes ide jelentkezni, hiszen ez egy igen színvonalas iskola. Mindenkit szeretettel várunk!

personZs. L. Tünde Fodrász

Szeretem ha újat látok, újat tanulok, ha megfelelően tudom ápolni a hajamat. Szeretem az ollót és a fésűt a kezembe fogni igaz félve, de előbb utóbb megtanulom és boldogan fogom tenni azt az életben amit szeretek. Továbbá a legjobb az lesz, ha látom a vendég boldogan, elégedetten távozik az üzletből. Az órákon sokat tanulunk arról, hogy hogyan ápoljuk a hajunkat. A versenyekről is sokat hallunk milyen az új haj divat. Ezek érdekelnek, ezért szeretném a szakma legrejtettebb fortélyait is tudni és így dolgozni.

personN.P. Vendéglátó eladó

Barátságos tanárok, barátságos környezetben, több nem is kell ahhoz, hogy könnyen menjen a tanulás. A gyakorlati helyben nincs hiba. A tanulásban a tanárok segítenek ahogyan az elvárható.

personKerekes J. Fodrász

Ezt az iskolát azoknak ajánlom, akik nagy önbizalommal és kreativitással rendelkeznek. Én azért választottam, mert szeretek alkotni és ha ezt meg is tudom valósítani nagyon jól érzem magam. A szaktanárok próbálnak minket mindenre megtanítani, valakinek sikerül, valakinek pedig nem. Ehhez a szakmához nagyon sok önbizalom, kedv, kreativitás és szerintem egy kis büszkeség is szükséges. Amióta ezt tanulom sokkal büszkébb vagyok és ez nagyon jó. Szeretek ide járni.

personNagy S. Informatika

Nagyon szeretek ebbe az iskolába járni, mert nagyon jó a környezet, az osztálytársak és a tanárok is. Kell nekem az informatika szakma, szeretem is , közel áll hozzám és mindent meg fogok tenni azért, hogy végigcsináljam. Nyíregyházán ez a legjobb iskola.

personJóni Béla, Informatika

A Szent  Bazil iskola szimulátorprogramok segítségével segíti tanulmányainkat. Minél többet tudunk meg a hálózatokról, napról napra közelebb jutunk a szakma megszerzéséhez. Sok olyan dolgot tanulunk, melyet korunkbelieknek nincs lehetősége tanulni. Reál-tantárgyaink nincsenek minden egyes tananyag az informatikával kapcsolódik. Heti kb. 15-20 óra internet hozzáférésünk van, saját tárhellyel. A tanárok biztosítják, hogy mindig a legújabbakat tanuljuk meg

personAlexa, Kozmetikus

Szakmát akartam tanulni. Egy rádióreklámban hallottam az iskoláról először. Azért tetszett meg, mert felnőtt képzés keretében, nagyon kedvező feltételekkel , munka mellett tanulhatok. Úgy érzem megkapom azt a tudást, ami elegendő lesz ahhoz, hogy jó szakember, azaz kozmetikus lehessek.

personB. Bea, Kozmetikus

Azért választottam ezt a szakmát, mert úgy gondolom ebben a szakmában könnyebben tudok elhelyezkedni, és kifizetődőbb mint a másik szakmám. Nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem, mert jól érzem magam és azt tanulhatom ami érdekel. A gyakorlati része is nagyon tetszik, mert nem olyan kötött, mint az iskola. Vannak versenyek amik fejlesztik a tanuló tudását és tehetségét. Egy újság hirdetésben olvastam az iskoláról, majd felhívtam az irodát, ahol elmondtak mindent részletesebben. A tanárok segítőkészek és jól tanítanak. Aki ide akar jelentkezni, szerintem nem fogja megbánni.

personS. Ágota, Fodrász

Szerintem jó ez az iskola, szeretek ide járni, a tanárok nagyon rendesek, az oktatás jó. Megtanítják azt amire szükségünk lesz a szakmával kapcsolatban. Ha nem kellene a második szakmámért fizetni, akkor még szívesen, járnék ide 2 évet. De tudom, hogy ezt nem az iskola dönti el, hanem rendelet. Sajnos! A tanműhely oktatás is jó. Szeretek ott lenni.

personJuhász G. Fodrász

Jó az osztály közösség. Jók a tanárok rendesen el tudják magyarázni a tananyagot. Gyakorlaton jól felkészítenek minket a vizsgára.

personS. Enikő Fodrász

Azért ajánlanám, mert magas az oktatás színvonala. Tandíjmentesek egyes képzések. Rugalmas, alkalmazkodó az oktatási idő. A gyakorlati helyet biztosítják.

personH. Viktória, Európai üzleti asszisztens

Érdekelt, hogy egy európai üzleti asszisztens mit csinál. Főleg a gépírás érdekelt. Érdekesnek találtam azokat a tantárgyakat is, amelyeket megmutattak a tájékoztatóban. Örülök, hogy beiratkoztam erre a szakmára , mert ha sikeresen elvégzem, akkor ezzel a szakmával tudnék dolgozni. Szeretek ide járni. Örülök nekei, hogy olyan tantárgyakat ismertem meg, amelyek az előző iskolában nem hallottam róla. Örülök, hogy ilyen osztályba járok és annak is, hogy olyan tanárokat kaptunk, akik jól tudnak magyarázni. Eddig még nem ért csalódás , sem az iskolával, sem a szakmával kapcsolatban! Ja és imádom az osztályom!!! + tanáraim! Jó állapotú az iskola épülete, tantermei, kevés iskola néz ki így. A tanárok is tudásuk legjavát próbálják átadni a diákoknak. Jó a hangulat és csendes a környezet. Szeretek az osztályommal lenni, éppen mostanában megyünk egy tanulmányi kirándulásra Budapestre az Értéktőzsdére! Most a szervezéssel vagyunk elfoglalva az utazással kapcsolatban!

personHegedüs H. Vendéglátó eladó

Szeretek ebbe az iskolába járni, több okból is: az első ilyen a családias légkör, s ez mindenkinek nagyon fontos, hogy otthon és jól érezhesse magát. A másik a legfontosabb a tanárok. Ez minden iskolában nagyon fontos, de ebben a suliban a tanárok nagyon közvetlenek és barátságosak. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a vendéglátós szakot, de a sulit is!

personKovács A. Műszerész

Tapasztalataim az iskolában kapcsolatban:a képzés megfelelő körülmények között zajlik, a számítógépes tantárgyakat is beleértve a megfelelő technikai háttér. Az elméleti oktatáson, a tantárgy követelményeit 100 %-an tudatják a hallgatókkal, a vizsgára való felkészítés is megfelelő.

personKaczúr J. Szoftver üzemeltető

A számítástechnikai szoftver üzemeltető képzést ajánlom minden adminisztratív munkakörben dolgozónak. Akiknek ECDL vizsgára van szüksége, ezen a tanfolyamon megkapja hozzá a megfelelő képzést. Fiatalos lendületes a tanári kar, mindenben maximális segítséget nyújtanak.

Menü