1. Kezdőlap
  2. Nyíregyháza
  3. Rendkívüli felvételi eljárás

Rendkívüli felvételi eljárás Nyíregyháza

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Amennyiben a tanuló az általános felvételi eljárás időszakában nem nyert felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyert, de bármilyen okból megváltoztatja döntését úgy – a 2023. május 8. és augusztus 31. között megtartható rendkívüli felvételi eljárás során – egyénileg, közvetlenül az általa választott középfokú iskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét bármely olyan középfokú intézménybe, amelynek az általános felvételi eljárás lezárulása után maradtak betöltetlen férőhelyei.

Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást tart a 2022/2023 tanév rendjéről szóló 22/2022. (VII. 29.) BM rendelet 2. számú mellékletének megfelelően, 2023. május 8-tól, a 2023/2024. tanévre, 9. évfolyamra, az alábbi képzésekre:

  • 0101 Szépészet (Fodrász / Kozmetikus technikus / Kéz-és lábápoló technikus) 5 éves technikum
  • 0102 Turizmus-vendéglátás (Szakács / Pincér-vendégtéri szakember / Cukrász) 3 éves szakképző iskola

Felvételt és kiértesítést követően, egészségügyi alkalmassági és pályaalkalmassági vizsgálaton kell részt vennie a tanulónak.  

Jelentkezési határidő2023. augusztus 31. vagy ameddig a létszám be nem telik!
Figyelem a tanulókat a jelentkezés sorrendjében vesszük fel,  létszám korlátozott!

Jelentkezz MOST, hogy beleférj a keretszámba!

Bazilosnak lenni egy élmény, amit soha nem fogsz elfelejteni. Ha már tudod, hogy milyen szakmát szeretnél tanulni, klikkelj alul a képzésre és jelentkezz minél előbb. Ha még gondolkozol és tájékozódni szeretnél, hívd Helgát, aki mindenben segítségedre lehet!

Menü