1. Kezdőlap
  2. Nyíregyháza
  3. Rendkívüli felvételi eljárás

Rendkívüli felvételi eljárás Nyíregyháza

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

„Amennyiben a tanuló az általános felvételi eljárás időszakában nem nyert felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyert, de bármilyen okból megváltoztatja döntését úgy, … egyénileg, közvetlenül az általa választott középfokú iskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét bármely olyan középfokú intézménybe, amelynek az általános felvételi eljárás lezárulása után maradtak betöltetlen férőhelyei.” (Oktatási Hivatal)
Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást tart a 2021/2022. tanév rendjéről szóló 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet 2. számú mellékletének megfelelően, 2022. május 9-től, a 2022/2023. tanévre, 9. évfolyamra, az alábbi képzésekre:

  • 0101 Szépészet (Fodrász / Kozmetikus technikus / Kéz-és lábápoló technikus) 5 éves technikum
  • 0102 Turizmus-vendéglátás (Szakács / Pincér-vendégtéri szakember / Cukrász) 3 éves szakképző iskola
  • 0103 Készségfejlesztő iskola (Nem ösztöndíjas!)
  • 0104 Egészségügy ágazat (Altalános ápoló) 6 éves technikum

Felvételt és kiértesítést követően, egészségügyi alkalmassági és pályaalkalmassági vizsgálaton kell részt vennie a tanulónak.  

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 31. vagy ameddig a létszám be nem telik!
Figyelem a tanulókat a jelentkezés sorrendjében vesszük fel,  létszám korlátozott!

Jelentkezz MOST, hogy beleférj a keretszámba!

Bazilosnak lenni egy élmény, amit soha nem fogsz elfelejteni. Ha már tudod, hogy milyen szakmát szeretnél tanulni, klikkelj alul a képzésre és jelentkezz minél előbb. Ha még gondolkozol és tájékozódni szeretnél, hívd Helgát, aki mindenben segítségedre lehet!

Menü