Fodrász Tanfolyam

folder_openHírek

Tanulj velünk Fodrásznak Tanfolyami képzés keretében a Stress Kft. -nél 14 hónap alatt!!! Még csatlakozhat tanfolyamainkhoz Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben!A fodrász szakemberképzés évek óta cégünk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb képzése közé tartozik, amelyet a szakmai versenyeken elért kimagasló eredmények is bizonyítanak. A tanulók megszerzik a fodrász szakma műveléséhez, az önálló, felelősségteljes munkavégzéshez szükséges elméleti és gyakorlati tudást. E szakképesítés kézműves jellegű foglalkozás, szolgáltatás. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a számítástechnika tanítására és alkalmazására munkavégzésük közben. Felkészíti a fodrász szakma gyakorlásában használatos számítógépes programok használatára (pl. vendégnyilvántartás, nyugtaadó és leltározó program, hajvizsgálat, ). Angol nyelv tanítása is része a képzésnek, gazdasági és vállalkozási ismeretek órákon pedig a vállalkozásuk sikeres működtetését sajátítják el, a legelemibb reklámeszközöket, a helyes gazdaságossági szemléletet alakítják ki.
Az elméleti és gyakorlati oktatást fiatal szakemberek végzik, akiknek munkáját az is dicséri, hogy ebben a tanévben minden tanuló az Oktatási Minisztérium által kijelölt elnök és a Kereskedelmi és Iparkamara által delegált vizsgabizottsági tag előtt sikeres szakmai vizsgát tett, melyet OKJ-s bizonyítványuk igazol. A végzett szakemberek megállják a helyüket a munkaerőpiacon és sokan közülük továbbtanulnak ez irányban. Az oktatás korszerűen felszerelt tantermekben és tanműhelyben folyik. Újságokat lapozva 4-5 hirdetés is kínál helyet végzett fodrászoknak szakmájuk műveléséhez akár alkalmazottként, akár vállalkozóként.
Azok a tanulók jelentkezhetnek, akik vagy elvégezték a 10. osztályt, vagy 1999-ben vagy megelőző tanévben végezték az általános iskolát, mert ők 8 osztállyal is jelentkezhetnek. Érettségivel vagy diplomával rendelkezőknek is ez egy újabb lehetőség. Felső korhatár nincs!
Az elméleti képzés heti egy alkalommal történik. Gyakorlati képzés időtartama heti kilenc óra, az oktatókkal egyeztetett rugalmasan alakítható időpontokban.
A képzés 14 hónapig tart! Költsége: 250 000 Ft amit a képzés időtartama alatt havi kamatmentes részletként lehet törleszteni. Gyakorlati helyet biztosítunk. (a képzés ára természetesen a gyakorlati oktatást is tartalmazza) Vizsgadíj: 10 000 Ft.

JELENTKEZÉS INFORMÁCIÓ:
Kisvárda:
4600 Kisvárda Szent László u. 38. infó: (45) 500-290
e-mail: iroda.kisvarda@felveteliiroda.hu
Debrecen:
4024 Debrecen Piac u. 60. infó: (52) 423-894
e-mail: iroda.debrecen@felveteliiroda.hu
Nyíregyháza:
4400 Nyíregyháza Körte u. 34. infó: (42) 506-972
e-mail: iroda.nyiregyhaza@felveteliiroda.hu
Irodáink nyitvatartása:
Hétfő – Péntek 8.00 – 16.30
Ebédidő: 12 – 12.30
e-mail: info@felveteliiroda.hu
web: www.felveteliiroda.hu

Tags: , ,
Menü