Kozmetikus tanulók féléves vizsgája

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Kozmetikus tanulók féléves vizsgája Hírek

2007. január 11-én került sor a elsős kozmetikus tanulók féléves vizsgájára. A vizsgaelnökünk Losoncziné Tóth Katalin mesterkozmetikus volt. Mindenki nagy izgalommal és fezsültséggel látott hozzá a vizsgafeladatokhoz. A nappalis tanulók délelőtt bizonyíthatták tudásukat, míg az estis hallgatókra délután került sor. A vizsgán meg kellett felelnünk az előírt vizsgakövetelményeknek is.

A nap folyamán bajuszszőkítést, szempillafestést, masszírozást, valamint peelingezést és a tanulók körüli külcsínt osztályozta az elnök, oktatóink közreműködésével. Ebből az öt részjegyből alakult ki a tanulók féléves vizsgaeredménye. A jegy kialakításában a szempillafestésre és a masszázsra kapott részjegy volt a domináns. A tanulókat kilenc fős csoportokba osztották, akik külsős modelleken bizonyíthatták a félév során elsajátított tanulmányokat. Az első két csoport eredményhirdetésére 12 órakor került sor, ahol a megkönnyebbült, de még mindig feszült tanulók végighallgatták a vizsgaelnök szakmai véleményét és kedves szavait a vizsgáról. A délután folyamán az esti tagozatos tanulók is bizonyíthatták tudásukat. 3 órakor került sor az utolsó vizsgaeredmények kihirdetésére. Az elnök beszámolt az itt szerzett pozitív tapasztalatairól és élményeiről. Örömmel hallgattuk a vizsgaelnök szavait, miszerint elsős tanulók révén milyen szép munkákat produkáltunk. Elmondta továbbá azt is, hogy kis csapatunkból szívesen választana munka társakat saját kozmetikájába.

A nap végén mindenki elégedetten és szép eredményekkel távozott a tanszalonból. Köszönjük a közreműködést Losoncziné Tóth Katalinnak, valamint oktatóinknak, Posta Erának és Halász Krisztának, akik lelkiismeretes és kitartó munkával sikeresen felkészítettek minket a vizsgára.
Debrecen, Telegdi Kata Szakközépiskola 13/BD-N/2006

Tags: , ,
Menü