Gondolatok egy Kereskedelem, Marketing és Üzleti Adminisztráció szakmacsoportba járó tanuló tollából

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Gondolatok egy Kereskedelem, Marketing és Üzleti Adminisztráció szakmacsoportba járó tanuló tollából Hírek

Pálfi Edina a nevem, 16 éves vagyok. Az idén szeptemberben kezdtem meg a tanulmányaimat Kisvárdán a 09/BA-N/2007. osztályban. A nyolcadik osztály elvégzése után egy évet kihagytam, mivel „helyhiány” miatt nem vettek fel egyik középfokú intézménybe sem. Utcai plakáton olvastam, hogy itt lehetőség van a 9-10. osztály elvégzésére, utána pedig választhatok számos szakma közül, amit elvégezhetek.

A Felnőttek Szakiskolája, Szakközépiskolája és Gimnáziumában mindenki megkapja lehetőséget, hogy tanulhasson, de vannak sajnos akik nem élnek vele. Kellemeset csalódtam az iskolában, mivel már az első napon sok új barátot szereztem, és az itt tanító tanárokat is nagyon megkedveltem. Maga az iskola modern felszereltségű. Szuperek a tantermek, és a számítástechnika tantermek. Az oktatás színvonalával is meg vagyok elégedve. Felsőbbéves szakmai éven tanuló diákoktól hallottam, hogy jól megtanítják nekik a választott szakma minden fortélyát.
Én személy szerint fodrász szeretnék lenni, és remélem, hogy a tanárok segítségével és az én szorgalmammal jó fodrász válik majd belőlem. Örülök, hogy ide jöttem tanulni.
Ajánlom másoknak is, akik tényleg hasznos és jó szakmát szeretnének tanulni.

Szent Bazil Középiskola Gondolatok egy Kereskedelem, Marketing és Üzleti Adminisztráció szakmacsoportba járó tanuló tollából Hírek

Tags: , ,
Menü