Divatfórum a tanulók szemével

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Divatfórum a tanulók szemével Hírek

Az utazás nagyon vidáman telt. Az utat pihenéssel töltöttük, mivel többen az izgalom miatt nem aludtunk éjszakán. A buszon természetesen előkerültek a fényképezőgépek, hogy megörökítsük a vidám pillanatokat. Pesthez közeledve igyekeztünk jobb formánkat hozni, így ki a frizuráját igazította, ki pedig a sminkjét frissítette fel.
10.30-kor megérkeztünk Budapestre, a Divatfórumnak otthont adó Kongresszusi Központba. Az eligazítást követően ki-ki a maga útjára indult. Mivel egy időben több színvonalas bemutató volt, nehezen döntöttük el, hogy melyiket is nézzük meg. A fórumon aki akart az vásárolni is tudott, nagyon sokféle fodrászcikk volt a standokon, amelyekhez kedvezményes áron lehetett hozzájutni.
Érdekes bemutatókat láttunk. Megnéztük a legújabb divatfrizurákat, amelyeket a legjobb mesterfodrászok mutattak be. Köztük a mi kedvencünk, Hajas László mesterfodrász is, akit még egy fotó erejéig el tudtunk csábítani.
A nagy nézelődés közepette észre sem vettük, hogy eltelt az idő, így gyülekeznünk kellett a központ előtt. Mielőtt elindultunk, csoportképeket készítettünk.
A csapat ezután Nyíregyháza felé vette az irányt. A haza vezető út is nagyon vidáman telt: énekeltünk és a nélkülözhetetlen fényképezőgépekkel készítettünk további képeket.
Nagyon sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, úgyhogy már alig várjuk a következő szakmai jellegű kirándulást.

Tags: , , ,
Menü