Camon „KEMON”!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Camon „KEMON”! Hírek

Ismét új professzionális termékekkel és hajvágással ismerkedhettek a tanulók a nyíregyházi fodrász tanműhelyben november 7.-én. Tanműhelyünk egyik célja, hogy a tanulók minél szélesebb körű ismereteket kapjanak a forgalomban lévő legjobb minőségű fodrász kellékekről és anyagokról. Így mindenki kiválaszthatja saját igényéhez és stílusához legközelebb álló terméket. Makárné Béda Rita oktató, a Kemon termékeket jól ismeri, pozitív használói tapasztalataira alapozva vette fel a céggel a kapcsolatot, akik elfogadták a meghívást, és szívesen tartották meg a délelőttöt betöltő bemutató előadást.

A KEMON cég a vendégek és a fodrászok igényeit maximálisan figyelembe véve fejlesztette ki termékeit. Tanműhelyünk látogatásakor két fiatal mesterfodrász négy termékcsaládot mutatott be igazán mesterien:
„Coloro actyva” amely különleges és csábító illataival kellemessé teszi a hajfestést.
„Liding life” termékekkel történő kezelések rendkívüli eredmények megvalósíthatóságát ígérik a haj regenerálásában és ápolásában.

Kímélő-ápoló hajfestés? Festés ammónia és parafenilén diamid nélkül? A joghurtot mától nem csak esszük! „Kendd a hajadra!” Tedd meg bátran, a „Coloring” joghurtos festékekkel!
A „LuNex system” termékcsalád a haj világosítására kínál új, kreatív lehetőségeket.

Elméletigényes gyakorlati bemutatót láttunk hajfestésekből és melírozásból. A szeminárium jellegű bemutató –akár szakmai ismeretek órának is beillő részletességgel és alapossággal segítette a tanulók szakmai fejlődését.
Érdekességként a vágást egy elektromos meleg ollóval végezték el, ami nemcsak az árát tekintve számít különlegességnek.

A tanulók figyelmét az új színárnyalatok és technológiák kötötték le leginkább. Sűrű kérdéseikkel át-átvették az előadás irányítását, a végére egy interaktív szakmai tudás-, és tapasztalatcsere alakult ki.
Ha bárkit bővebben érdekelnek a gyakorlati (használói) tapasztalatok, vagy tanulók részére kedvezményes lehetőségek, keressétek Ritát (kapcsolattartó) vagy oktató kollégáinkat!

Jeney Zoltán szakoktató

Tags: , ,
Menü