Sikeres Óvodai dajka vizsga Derbecenben!

folder_openHírek

2010. június 03-án, csütörtökön a debreceni Óvodai dajka csoport tanulói életében nagy fordulópont következett. Azok, akik beiratkoztak a 2010.január 29.-én induló csoportba, és sikeresen vették a tanfolyam ideje alatt adódó tanulással kapcsolatos akadályokat, belevághattak az OKJ-s szakmai vizsgájuk megszerzésébe.

Szent Bazil Középiskola Sikeres Óvodai dajka vizsga Derbecenben! Hírek

Izgalomból nem volt hiány: minden vizsgázó már jóval a vizsga megkezdése előtt jelen volt, lélekben mindenki készült arra ,hogy számot adjanak tudásukról. A nap folyamán jobbnál jobb válaszok születtek, és mivel a csoport résztvevői közül nagyon sokan édesanyák, a gyakorlati vizsgarész nagyon szépen ment mindenkinek. Kiemelkedően szép eredmények születtek, és mi sem bizonyítja jobban hogy kiváló tanárok tanítottak a tanfolyam ideje alatt, mint az, hogy minden vizsgázó sikeresen teljesített!

Köszönet illeti meg a sikeres tanfolyamot és a vizsgát lebonyolító képzőszervet, a vizsgabizottság minden tagját, és természetesen felkészítő tanárainkat: Nyilas Bernadettet és Német Károly Botondot, akiktől olyan sok támogatást és segítséget kapott az egész csoport!


Tags: , ,
Menü