Óvodai dajka – nem csupán szakma, hanem életre szóló hivatás

folder_openHírek

Kis gyerekekkel foglalkozni – nagy felelősség, amely rengeteg türelmet igényel. Hát, még ha nem egy-két gyerekről van szó, hanem 20-25-ről egy csoportban. Persze ehhez nem csak türelem, hanem hozzáértés, körültekintés, felelősségtudat, empatikus készség, gyerekek iránti szeretet és komoly szaktudás is szükséges. A szaktudás megszerzéséhez a tanulni vágyó felnőttel számára a Stress Computer Oktatási és Kereskedelmi Kft. biztosítja a szükséges feltételeket.

Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka – nem csupán szakma, hanem életre szóló hivatás HírekAz óvodai dajka képzés elméleti és gyakorlati részekből épül fel. Az elméleti órák során olyan fontos tantárgyakat oktatunk, mint egészségtan, élelmezéshigiénia, pszichológiai alapismeretek, pedagógia, balesetvédelem szabályai, környezetvédelem, higiéniai előírások, szabályai, munkajogi alapismeretek stb. A gyakorlati rész az óvodában zajlik, ahol a dajka tanulók elsajátítják azt a gyakorlati tudást, amely nélkülözhetetlen egy óvodai dajka munkájához.

Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka – nem csupán szakma, hanem életre szóló hivatás Hírek2011. április 1-én vizsgázott egy újabb óvodai dajka-csoportunk, amikor is minden dajka jelölt sikeres vizsgát tett. A vizsgán jó és jeles eredmények születtek, melyekhez a vizsgázóknak gratulálunk.

Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka – nem csupán szakma, hanem életre szóló hivatás HírekA most végzett dajkák többségét visszavárja az az óvoda, ahol gyakorlaton voltak, tehát ezzel a szakmával könnyen el tudnak helyezkedni, munkát tudnak vállalni. Szeretettel várjuk azokat az érdeklődő, tanulni vágyó felnőtteket, akik szeretnének egy piacképes szakmát szerezni.

írta: Balázs Erika osztályfőnök

Tags: , ,
Menü