Ajándék a gyerekeknek és a természetnek

folder_openHírek

A „jó cselekedet” hónapjának alkalmából a nyíregyházi Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola első éves előrehozott fodrász tanulóimmal gyűjtést szerveztünk egy hajdúhadházi óvodának, ahová személyesen vihettük el az ajándékokat. Az akció olyan jól sikerült, hogy minden kisgyerek 2-3 játékkal gazdagodhatott. Kislányoknak befontuk a haját, a kisfiúknak divatos, trendi frizurákat készítettünk. Nagyon örültek, búcsúzóul táncoltak, énekeltek nekünk. Másik jó cselekedetünk volt, hogy iskolánk udvarára platánfákat ültettünk, ezzel is elősegítve környezetünk védelmét. A lányok lelkesen és örömmel láttak neki a feladatnak, így néhány óra múlva 10 facsemetével gazdagodott az udvar. Mindenkit nagyon jó érzéssel töltöttek el ezek a jó cselekedetek.

Tanulói vélemények:

Nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretek rajtuk segíteni! Jó érzés volt vinni nekik valamit, mert minden kis apróságnak nagyon örültek. (Nagy Tamara)
Iskolánk jótékonysági hónapot szervezett, és ezzel faültetés keretében hozzájárultunk az iskolaudvar megszépítéséhez. (Riczig Ibolya Nikoletta)
Nagy örömöt okozott számunkra hogy boldogságot tudtunk szerezni a gyerekeknek, akik nagy örömmel fogadták ajándékainkat. (Andrási Fruzsina)

Készítette: Vajda Gyula 09/NA-N/2012 osztályfőnöke
[nggallery id=177]

Tags: , ,
Menü