Ilcsi körúton – Debrecenben

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

Az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. szakemberei és oktatói minden évben tavasszal útnak indulnak és végigjárják az országot, hogy minden érdeklődő kozmetikust és kozmetikus tanulót hasznos szakmai tanácsokkal lássanak el. Debrecenben 2013. március 9-én, szombat délután a Kölcsey Központ különtermében rendezték meg bemutatójukat hatalmas érdeklődés közepette, amelyen a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola gyakorló kozmetikus tanulói is részt vettek.

Az elméleti előadás során megemlékeztünk Ilcsi néniről, aki tudásával hozzájárult, hogy a szakmánk ilyen magas színvonalra emelkedjen, megismerhettük röviden az 1985 óta működő cég történetét, halhattunk a bioültetvényekről, a natúr kozmetikumok természetes összetételéről és tisztaságáról. Érdekes előadást tartott Molnár Ferenc, „Ilcsi bácsi” a kozmetikai szolgáltatás szerepéről a mai gazdasági helyzetben. Az előadás során gyakorlati bemutatót is tartottak a cég oktatói, többek között testkezeléseket is, a vállalkozó szelleműek pedig saját bőrükön tapasztalhatták meg a krémek és gépek együttes hatását.

A szakmai program megvalósulását a TÁMOP-2.2.5.A-12/1-2012-0019. számú projekt támogatta.
Készítette: Borsos Gabriella, gyakorlati oktató
Szent Bazil Középiskola Ilcsi körúton – Debrecenben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ilcsi körúton – Debrecenben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ilcsi körúton – Debrecenben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ilcsi körúton – Debrecenben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ilcsi körúton – Debrecenben Hírek TÁMOP 2.2.5.

Tags: , , ,
Menü