Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

Nagyon vártuk már, hogy a porcelánépítés bemutató keretén belül, újdonságokat tanulhassunk, egy gyakorló szakembertől. Oktatónk, Péterné Labant Andrea hívására érkezett Baloghné Zsuzsa hozzánk. 11 éve dolgozik körmösként és kizárólag levegőre kötő acryl anyaggal épít körmöket. A sablonos építést követően Zsuzsa színes porcelánvéggel nagyon szép mandula formájú körmöket épített. Élmény volt nézni, hogy egy gyakorlott körmös milyen könnyedén és szépen dolgozik. Örülök, hogy részt vehettem ezen a bemutatón.

Ez a bemutató a „TÁMOP-2.2.5. A-12/1-2012-0016-A Telegdi Kata Szakközépiskola szakképzéseinek továbbfejlesztése nyíregyházi telephelyén” projekt keretében valósult meg.

Készítette: Csernyus Bernadett 13 évfolyamos gyakorló kozmetikus tanuló
Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Porcelánépítő bemutató a nyíregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.

Tags: , , , ,
Menü