Egy kozmetikus szalon hétköznapja

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

A kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola gyakorló kozmetikus tanulói – külső szakmai program keretében – 2013. május 10-én a Laura szépségszalonba látogattak el. A csoportot Molnárné Kecskés Kinga a szalon tulajdonosa fogadta. Először bemutatta a szalon kínálta szolgáltatásokat: női-férfi fodrászat, kozmetika (arcvasalás, ránckezelés, fülbelövés), manikűr, pedikűr, műköröm, szoláriuma (álló, fekvő), masszázs és konditerem, amelyet a tanulók nagy örömére ki is próbálhattak. A tanulók nagy érdeklődéssel figyelték az ott dolgozók munkáját és kérdéseikkel próbáltak több szakmai tudásra szert tenni. A szalon tulajdonosa és az ott dolgozók sok hasznos szakmai jó tanácsokkal, gyakorlati praktikákkal látták el tanulóinkat.

Köszönjük Molnárné Kecskés Kingának és a szépségszalon összes dolgozójának, hogy lehetővé tették számunkra ezt látogatást!

Írta: Nagy Norbert (osztályfőnök)

A szakmai program megvalósulását a TÁMOP-2.2.5. A-12/1-2012-0024 számú projekt keretében valósult meg.
Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Egy kozmetikus szalon hétköznapja Hírek TÁMOP 2.2.5.

Tags: , , ,
Menü