Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

10 éves a Telegdi! elnevezéssel 2013. június 5-én a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola nagyszabású pályaválasztási kiállítást tartott. A szakmabemutatóval és színes programokkal tarkított rendezvény több mint száz vendéget és közreműködőt mozgatott meg. A program részeként a vendégeket Vig-Muskovszky Mária igazgatóhelyettes köszöntötte, majd rövid prezentációjában bemutatta az intézményt, az iskola képzési kínálatát, kiemelte az – új szakképzési struktúrában – elsők között bevezetett gyakorló kozmetikus képzés (52 815 02) szakmai kihívásait és tapasztalatait. Ezt követően az érdeklődők megtekinthették a 21. század feltételeinek megfelelően felszerelt tanszalonokat, kötetlenül beszélgethettek iskolánk tanáraival és tanulóival, betekinthettek a szakmai képzés elméletébe és gyakorlatába. A rendezvényről senki sem távozott „üres kézzel”, hiszen vendégeink a kozmetikai és egyéb szépészeti szolgáltatások széles körét – tavaszi-nyári sminkelés, gél lakkozás, francia, illetve japán manikűrözés, körömépítés, arc- és dekoltázsmasszázs, fodrászat, gyógymasszázs – vehették igénybe a délután 2 óráig tartó programon.

Reméljük, többükkel jövőre képzéseinken is találkozhatunk!

Részletek „vendégkönyvünkből”:

„Az igazgatóhelyettes asszony nagyon kedves volt, részletes bemutatót tartott a különböző szakokról, tetszik, hogy sok szakmához a gyakorlati hely biztosított. Volt alkalmam bepillantást nyerni a tanár–tanuló kapcsolatba és meglepően bensőségesnek tűnt. Látszik, hogy a tanárok szívükön viselik a tanulók sorsát. Kedvesen fogadtak minket és jó hangulatban telt ez a néhány óra. Kár lett volna kihagyni.” (L. Rákhel, 20 éves)
„A tanárok és a tanulók is nagyon segítőkészek voltak. Ügyesen, precízen dolgoztak. Nekem körömlakkoztak és szemöldököt szedtek. Telefonszámot is cseréltünk.” (K. Henrietta, 19 éves)
„Kedves, szimpatikus emberek fogadtak minket. Sok új és hasznos dolgot tudhatunk meg az iskolában zajló képzésekről.” (Z. Melinda, 19 éves)
„A prezentáció nagyon érdekes volt, sok új információt megtudtam. Az iskola tiszta, rendezett, a tanszalonok jól felszereltek, modernek. A lányok aranyosak voltak, az egyik gyakorló kozmetikus szép sminket készített nekem.” (F. Nóra, 20 éves)
„Nagyon jól éreztem magam. Az előadás érdekes volt, mindent megtudtunk az iskoláról. Nagyon szépek a gyakorlati termek. A diákoknak minden felszerelése megvan, hogy tudjanak gyakorolni! A tanárok nagyon rendesek és aranyosak.” (Sz. Erika, 19 éves)

A pályaválasztási kiállítás megvalósulását a TÁMOP-2.2.5.A-12/1-2012-0019. számú projekt támogatta.
Jelentkezés, pályaválasztási tanácsok Felvételi Irodánkban:
Cím:  4024 Debrecen, Piac u. 60.
Telefon: +36 52 212 356
e-mail: iroda.debrecen@felveteliiroda.hu
Készítette: Vig-Muskovszky Mária, Farmasi József, pályázati koordinátor
Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási rendezvény a debreceni Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü