Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

Várva várt napra ébredtek a kisvárdai Vám- Jövedéki és Termékdíj Ügyintéző szakos tanulók 2013. május 16-án. A Jövedéki szabályozás órákon már elsajátították a jövedéki termékek előállításával, engedélyeztetésével és ellenőrzésével kapcsolatos előírásokat. Ezen a napon lehetőségük volt Olcsvaapátiban egy nagyon jó hírű pálinkafőzdében első kézből hallani a szükséges információkat és testközelből láthattuk a szükséges berendezéseket. A főzde tulajdonosa a helyszínen ismertette az alapítás feltételeit, a tőkeszükségletet, a beszerzendő engedélyeket. Láthattuk hogyan történik a tárolás, a főzés, a lepárlás. A berendezési tárgyakon megfigyelhettük, mit ellenőriznek a hatóságok. Világossá vált a bérfőzés szerepe, mi a különbség a házi és a bérfőzés között. Olyan ismeretekhez jutottunk, amelyekhez tantermi keretek között nem volt lehetőségünk.

Kovács Adrienn osztályfőnök
Tanulóink véleménye:

Krisztián: Nagyon sok új információhoz jutottam a program során, mindenképpen hasznos volt a tanulmányaim szempontjából.
András: Örülök, hogy részt vehettem a kiránduláson, sok új ismeretet szereztem, érdekes volt „élőben” látni a dolgokat.
Béla: Rendkívül tanulságos látogatás volt, az elhangzottakat fogom tudni használni a jövőben is a tanórákon. Nagyon jó, hogy eljutottunk ide.

A rendezvény a TÁMOP-2.2.5. A-12/1-2012-0024 – A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola szakképzéseinek továbbfejlesztése kisvárdai telephelyén projekt keretében valósult meg.
Szent Bazil Középiskola Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Nem mindennapi kirándulás a Támop 2.2.5 segítségével Hírek TÁMOP 2.2.5.
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü