Érettnek nyilvánítva

folder_openHírek

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium debreceni telephelyén a 2013. május–júniusi vizsgaidőszakban 26 tanuló tett sikeres – rendes, előrehozott, javító, szintemelő – érettségi vizsgát. Bizonyítványaikat és törzslapkivonataikat a szóbeli vizsgák lezárultával, június 20-án vehették át.

Az eredményhirdetésen az érettségi vizsga elnöke külön kiemelte és dicsérte a tanulók eredményes felkészítését, a szaktanárok lelkes és hozzáértő munkáját, a vizsga oldott légkörét, bensőséges hangulatát, valamint a közvetlen tanuló–tanár kapcsolatot, amely az esti tagozatú érettségire felkészítő képzésben és a hatékony oktatómunkákban ma már nélkülözhetetlen. A szóbeli vizsgán nyújtott teljesítménye alapján dicséretben részesült Salánki Attila Zoltán angol nyelv, valamint Szász Ferencné földrajz és történelem tantárgyakból. Eredményükhöz ezúton is gratulálunk és további sikereket kívánunk minden maturált tanulónknak!

Rugalmas munkarenddel, felkészült tanárokkal, rövidíthető képzési idővel és minimális költségekkel várjuk a 2013/2014. tanévben is a debreceni Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium esti tagozatú érettségire felkészítő képzése iránt érdeklődőket.

Az érettségire felkészítő képzésre bárki jelentkezhet, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és már nem tanköteles.
A képzés időtartama 1–3 év:

  • 3 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és normál munkarend szerint kíván haladni (a 9–10. osztály tantervi követelményeit a diákok egy tanév alatt teljesítik, a 11. és 12. osztály tantervi követelményeit pedig külön évfolyamokon);
  • 2 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és vállalja, hogy a 11. évfolyamon osztályozó vizsgát tesz a 12. osztály tantervi követelményeiből;
  • szintén 2 év alatt szerezhet érettségit, azaz a 11. évfolyamba kapcsolódhat be az a jelentkező, aki rendelkezik iskolarendszerben szerzett szakmával;
  • 1 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki rendelkezik iskolarendszerben szerzett szakmával és vállalja, hogy a 11. évfolyamon osztályozó vizsgát tesz a 12. osztály tantervi követelményeiből.

A tanítás a hét három napján, délutánonként folyik, a diákok negyedéves vizsgákon számolnak be tudásukról, továbbá tanáraink igyekeznek rugalmas hozzáállással biztosítani a tanulók előmenetelét, figyelembe venni, méltányolni elfoglaltságukat, kötött munkarendjüket. A tanulók felkészülését elektronikus levelező- és Facebook-csoportok is segítik – és nem mellékesen a képzés költsége egy tanévre mindössze 16.000 Ft!

Jelentkezni Felvételi Irodáinkban lehet.
Készítette: Gyarmati Mariann, osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Érettnek nyilvánítva Hírek
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda
Részletek: Érettségire felkészítő képzés

Tags: , ,
Menü