Újabb szociális szakemberek Debrecenben

folder_openHírek

A debreceni Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanulói június 5-én – sikeres szóbeli vizsgájukat követően – vehették át szakmai bizonyítványukat; és immár a szociális szférában, felkészült és elhivatott szakemberekként kamatoztathatják a két év során megszerzett ismereteiket.

Eredményükhöz ezúton is gratulálunk! És természetesen várjuk mindazok jelentkezését, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek és meg akarják érteni–alakítani a bennünket körülvevő társadalom jelenségeit!
A 2013/2014. tanévben – az új szakképzési kerettantervnek megfelelően – induló, kétéves, iskolarendszerű szociális asszisztens képzésünkre jelentkező tanulók az elméleti és alkalmazott társadalomtudományok széles körével (szociológia, szociálpolitika, szociális munka, jog, etika, pszichológia, mentálhigiéné, szabadidő-szervezés stb.) gyakorlatorientáltan ismerkedhetnek meg – felkészült és tapasztalt oktatók közreműködésével.

Készítette: Farmasi József, szaktanár
Szent Bazil Középiskola Újabb szociális szakemberek Debrecenben Hírek
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda
Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző Képzés részletek: Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző Képzés
 

Tags: , ,
Menü