Pedagógiai asszisztensek lettek!

folder_openHírek

2013. augusztus 28-a egy izgalmas, mozgalmas és egy nagyon eredményes vizsganap volt a kisvárdai Stress Kft. Pedagógiai asszisztens hallgatói számára. A megmérettetések sora már augusztus 06-án elkezdődött, ekkor ugyanis egy szóbeli vizsgatevékenységre és három írásbeli feladat elvégzésére került sor, melyek közül kettőt számítógép használattal kellett megoldani. Már ezen a napon kiderült, hogy lelkes, jól felkészült, leendő szakmájukat hivatásuknak tekintő vizsgázókkal állunk szemben. Mindezt csak megerősíteni, sőt felülmúlni tudta az augusztus 28-ai utolsó állomás, amelyen szintén egy szóbeli és két gyakorlati vizsgatevékenység várt a hallgatókra. Ez utóbbiak esetében közvetlenül a gyermekek körében kellett oktatási, nevelési feladatok elvégzésében közreműködni, ahhoz eszközöket előkészíteni, használatukat segíteni az egyik helyi óvodában. A vizsgák légköre nagyon barátságos és kellemes és volt, a szituációból fakadó kezdeti feszültségek hamar oldódtak a vizsgabizottság empatikus hozzáállásának, illetve a hallgatók magabiztos tudásának köszönhetően. A szebbnél szebb feleleteket igazán öröm volt hallgatni, a vizsgabizottság elnöke és tagjai méltatták a magas szintű szakmai felkészültséget, a képző intézmény, vagyis a Stress Kft. színvonalas vizsgaszervezését és –lebonyolítását. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatók külön jegyzőkönyvi dicséretben is részesültek. Név szerint: Balogh Tiborné, Bálint Istvánné, Bernáth Zoltánné, Fekete Judit, Kepicsné Fodor Judit, Oláh Ferencné, Polyák Erzsébet, Rátiné Szép Nóra és Titkáné Gyüre Szilvia.

Mindenkinek szívből gratulálunk és kívánjuk, hogy a megszerzett tudásukat mihamarabb kamatoztatni tudják egy nevelési-oktatási intézmény berkein belül.

Az új Pedagógiai asszisztens képzésünk már beindult, jelentkezéseket korlátozott számban még elfogadunk Felvételi Irodánkban!

Információk a Pedagógiai asszisztens tanfolyamról!

Oroszné Radóczi Erika szaktanár
Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Pedagógiai asszisztensek lettek! Hírek

Tags: ,
Menü