A lengyel csoda és a füllyukasztás művészete

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola gyakorló kozmetikus és gyakorló fodrász tanulói október első hetében – gyakorlati oktatóik, Székács Angéla és Kissné Tóth Éva Edit vezetésével – a Debrecen, Füredi úti Elit szépségszalonba látogattak el. Alább Baksa Gyöngyi, elsőéves gyakorló kozmetikus tanuló beszámolóját adjuk közre.

Látogatásunk kezdetén a szalon vezetője, Horváthné Kelemen Edit körbevezetett minket a helyiségben, illetve a pár éve megnyílt kellékes üzletben, majd Kovács Beáta kozmetikus a lengyel Clarena termékcsaládot mutatta be. Megismerkedhettünk a kézápoláshoz használt peelingekkel, valamint az arcápoló krémekkel, illetve ezek helyes alkalmazásával. Ezek után a Studex termékein keresztül bevezetést kaptunk a füllyukasztás művészetébe, melyet műfüleken is gyakorolhattunk, majd három vállalkozó szellemű diák „élesben” is kipróbálhatta a füllyukasztást. (Erről a későbbiek folyamán oklevelet is kaptunk.)

Nagyon élveztük ezt a pár órát és sok élménnyel, valamint tudással gazdagodtunk. Köszönjük gyakorlati oktatóinknak, valamint az Elit szépségszalon vezetőjének és alkalmazottainak, hogy lehetővé tették számunkra a bemutató látogatást!

Készítette: Baksa Gyöngyi, gyakorló kozmetikus tanuló

Szent Bazil Középiskola A lengyel csoda és a füllyukasztás művészete Hírek Szent Bazil Középiskola A lengyel csoda és a füllyukasztás művészete HírekTovábbi képek FACEBOOK oldalunkon: http://Facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü