Csak egy tánc volt….

folder_openHírek

Nem ez a Szécsi Pál sláger jellemezte a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola illetve a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium 2013. október 25-én megrendezett nyíregyházi szalagavatóját. Nem, mivel mind a 8 végzős osztály színvonalas műsorral lepte meg a közönség soraiban ülő rokonokat, barátokat, tanárokat és minden meghívott vendéget, miután az osztályfőnökök feltűzték ruhájukra a középiskolás évek végét jelző szalagot.

A jeles eseményt és a produkciókat több héten át tartó kemény próbák sora előzte meg. A kitartó munka eredményeképpen az osztályok többsége változatos stílusú táncokkal, mások színvonalas énekprodukciókkal lepték meg a közönséget. Természetesen a diákélet parodizálása sem maradt ki a műsorszámok közül.

Az est méltó zárása volt a hagyományos szalagavatói táncnak számító keringő, melyet – a többi produkcióhoz hasonlóan – hatalmas tapssal köszöntek meg a vendégek. Kívánjuk, hogy a feltűzött szalag hozzon a tanulók számára szerencsét és mindenki sikeres OKJ-s vizsgát tegyen!

Ludman Renáta, végzős osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Csak  egy tánc volt…. Hírek Szent Bazil Középiskola Csak  egy tánc volt…. Hírek Szent Bazil Középiskola Csak  egy tánc volt…. Hírek Szent Bazil Középiskola Csak  egy tánc volt…. Hírek
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü