AA Prestige bemutató Kisvárdán a Telegdiben

folder_openHírek

2013. november 26-án Kisvárdán a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában tartott bemutatót az Alla Natura Kft. képviseletében Fodor Viktória és Pintérné Zakor Anita. Az előadáson bemutatták a forgalmazott termékcsaládokat, melyek egyenként is igen széles és színes termékpalettával rendelkeznek. Megtudhattuk, hogy az AA Prestige egy klasszikus kozmetikum, ami antiallergén, a Bielenda és a Yellow Rose izgalmas kozmetikumaik pedig az érzékeinket is kényeztetik. Az elméleti oktatást gyakorlat követte, és mi is kipróbálhattunk több, a bőrtípusunknak megfelelő kezelést. Ezúton is köszönjük szépen a színvonalas bemutatót.

Kovács Istvánné gyakorlati oktató
14. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanulók véleménye a bemutatóról:

„Megérte részt venni a bemutatón, mert így a saját bőrömön tapasztalhattam a kozmetikumok jótékony hatásait. Mivel sajnos eléggé érzékeny a bőröm, ezért nyugtató hatású kezelést kaptam, melynek eredményeképpen a bőröm hidratált lett és megnyugodott.” (Király Gyöngyi)
„Nekem nagyon tetszettek az ajakápolók, melyek több ízben és illatban is jelen vannak a kínálatukban. Én is modell voltam, nekem Enikő rakott gumi maszkot, amitől szép lett a bőröm.” (Vincze Éva)
„Örülök, hogy dolgozhattam a termékkel, így a használatukat első kézből sajátíthattam el. Nekem az alapozók és az ajakápolók nyerték el a tetszésemet. Külön jó volt, hogy ezeket is kipróbálhattuk.” (Gombos Enikő)

Szent Bazil Középiskola AA Prestige bemutató Kisvárdán a Telegdiben Hírek Szent Bazil Középiskola AA Prestige bemutató Kisvárdán a Telegdiben HírekTovábbi fényképek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda
 

Tags: , , ,
Menü