Afrodita kozmetikai bemutató Kisvárdán a Telegdiben

folder_openHírek

Immár negyedik alkalommal jött el a Kisvárdára bemutatkozni az Afrodita kozmetika. Ezért már régi ismerősként fogadtuk az Afrodita termékeket Magyarországon forgalmazó Apollos Bt. képviseletében Varga Attilát – mint a Bt. tulajdonosát -, és Kovács Adriennt, a cég oktató kozmetikusát, hogy a tőlük „megszokott” érdekes előadás keretében bemutassák a termékeket elméletben és gyakorlatban egyaránt. A bemutató tehát elmélettel kezdődött, mely hasznos információkkal bővítette kozmetikusaink tudását. Attila röviden ismertette a cég történetét, Adrienn pedig egy érdekes előadással és vetítéssel hozta közelebb az Afroditát. Rövid ebédszünet után következett a „java”, vagyis a gyakorlati bemutató. A tanulók kipróbálhatták az anyagokat és a saját bőrükön is tapasztalhatták azok hatásait. Két tanuló pedig Adrienn vezetése mellett dolgozhatott. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Apollos Bt.-nek a megjelenésükért és az Afrodita kozmetikumokért, Adriennek a fantasztikus előadásért, és Élesné Erzsikének, a területi képviselőnek a bemutató szervezéséért. Reméljük, hogy nemsokára újra találkozunk!

írta: Kovács Istvánné gyakorlati oktató
Vélemények a 13. és a 14. évfolyamos Gyakorló kozmetikus tanulók részéről:

Jakab Dóra: „Nagyon jó és praktikus tanácsokat kaptunk a bemutatón, melynek később is hasznát vehetjük. Sok új terméket és kezelést ismerhettünk meg. Adrienn közvetlen és segítőkész volt, kérdéseinkre szívesen válaszolt. Jól sikerült bemutató volt.”
Koi Roxána: „Engem is nagyon meggyőzött, jó volt, hogy a gyakorlatban is kipróbálhattuk, az ember így a „saját bőrén” tapasztalhatta az elmondottakat. Nekem a legjobban a mézes-tejes kezelés tetszett, és azt is végeztem el.”
Tóth Nikoletta: „Nekem az nagyon tetszett, hogy az összes krémet kipróbálhattuk! Az is jó volt, hogy elmondták, mit miért és hogyan használhatunk, tehát minden kérdésünkre türelmesen válaszoltak.”
Herczeg Evelin: „A boros-pezsgős pakolás tetszett a legjobban, hiszen egy kozmetikumnál az illat sem mellékes. Sajnáltuk, hogy ezzel nem végezhettünk kezelést, de megértettük, mivel öregedő bőrökre való termék, és a mi bőrünk még nem elég „érett” ehhez a termékcsaládhoz.”

Szent Bazil Középiskola Afrodita kozmetikai bemutató Kisvárdán a Telegdiben Hírek Szent Bazil Középiskola Afrodita kozmetikai bemutató Kisvárdán a Telegdiben HírekTovábbi fényképek FACEBOOK oldalunkon: www.fcebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü