Családi nap a kozmetikában

folder_openHírek

Gyorsan telnek a napok, hetek… Mintha most lett volna szeptember, amikor az új diákok először lépték át tanszalonunk küszöbét. Mára már december közepe van, készülődünk a karácsonyra: rendet rakunk magunk körül és magunkban, hogy aztán ne csak a környezetünk, hanem a lelkünk is ünneplőbe öltözzön. Kozmetikus lányaink is szerettek volna segíteni családtagjaik ünnepi készülődésében, ezért elhívták őket tanszalonunkba, ahol kényeztető kezeléssel és egy szép sminkkel ajándékozták meg a rokonokat, akik nagyon örültek ennek a lehetőségnek. A szorgos és ügyes kezű diákok szépítő tevékenységeiről meséljenek inkább a munkálatok közben készült képek. Ezúton is kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet!

Kovács Istvánné gyakorlati oktató
Tanulói vélemények a 13. évfolyamos Gyakorló kozmetikus tanulók tollából:

„Érdekes gyakorlati nap volt, mert a családtagok részt vehettek az általunk végzett masszírozáson, sminkelésen. Megnézhették, hogy telnek a gyakorlati foglalkozásaink, mit tanultunk egy félév alatt. Ők is megszépülhettek, kikapcsolódhattak.” (H. E.)
„Nagyon tetszett ez a gyakorlati nap. A családtagok betekinthettek a gyakorlati helyünkre, láthatták, hogy milyen környezetben tanulunk, mit gyakorolunk, maguk is modellek lehettek. Remélem lesz még ilyen lehetőség.” (S. B.)
„Ez a családi nap remek lehetőséget nyújtott családtagjainknak, barátainknak, hogy betekintést kaphassanak az iskolai mindennapjainkba. Mindenki nagyon élvezte ezt az alkalmat, hiszen sok szülőnek nincs ideje, lehetősége külön elmenni masszázsra, sminkre, kézápolásra. A háttérben karácsonyi zene volt és ez még hangulatosabbá tette a családi programot.” (R. A.)
„Jó alkalom volt arra, hogy a szülők betekintést nyerjenek a mindennapjainkba és saját magukon tapasztalják meg azt, amit tanultunk.” (B. T.)

Szent Bazil Középiskola Családi nap a kozmetikában Hírek Szent Bazil Középiskola Családi nap a kozmetikában Hírek Szent Bazil Középiskola Családi nap a kozmetikában Hírek
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü