Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is!

folder_openHírek

2014. január 17-én lezárult a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában is a 2013/2014-es tanév első féléve. Január 24-ig minden diákunk kezébe vehette félévi tanulmányi értesítését. Ennek eredményei rámutatnak arra, ki hol tart, mely tantárgy(ak)ból kell még alaposabban felkészülnie annak érdekében, hogy az év végi bizonyítványok osztályzatai elégedettséggel töltsék majd el rajtuk kívül a szülőket és a pedagógusokat egyaránt. Az első félév egyik kiemelkedő eseménye kétségkívül a szalagavató ünnepség volt, melyet csillagos ötösre értékelhetünk a visszajelzések alapján. A második félévben gőzerővel készülünk a különböző versenyekre, kupákra, a szintvizsgákra és természetesen a szakmai vizsgákra. Mindenkinek sok erőt, kitartást és eredményes felkészülést kívánunk az elkövetkező időszak feladataihoz!

Nevelőtestület, Kisvárda
Tanulói vélemények különböző osztályokból

„Már nagyon vártam az ellenőrző könyv kiosztását. Kellemes meglepetés ért, mert a tavaly év végéhez képest javítottam az átlagomon. Egy tantárgyból viszont szeretnék még jobb lenni, ezért sokat fogok tanulni a második félév folyamán.” (C. D. 10. évfolyamos Fodrász tanuló)

„A mi osztályunkban a félévi eredmények nagyon jók voltak, személy szerint az enyém is. Az iskolában mi értük el a legjobb osztályátlagot, erre büszkék vagyunk mi is és az osztályfőnökünk is. Próbáljuk ezt a szintet megtartani év végére, vagy talán még jobbat is kihozhatunk magunkból.” (A. N. 13. évfolyamos Gyakorló kozmetikus szakos tanuló)

„Közepes lett a félévim, mert a félév végére már elfáradtam, és kicsit leeresztettem. Év végére mindenképpen javítani szeretnék.” (B. K. 13. évfolyamos Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző szakos tanuló)

„Nagyon hamar elrepült ez a félév is. Sokat készültünk a szalagavatóra, ami szuper volt, örömmel gondolok vissza, hogy milyen jól megcsináltuk. Mivel végzős vagyok, a második félévben még jobban fogok tanulni, hiszen a szakmai vizsga hamarosan itt lesz.” (R. E. 12. évfolyamos Irodai asszisztens szakos tanuló)

„Végre kitűnő lettem, szeretném ezt az eredményt év végére is megtartani. Sok fáradozásomba került, de megérte.” (Sz. R. 13. évfolyamos Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző szakos tanuló)

„Nagyon tetszett nekem ez a félév. Rengeteg izgalmas dologban vehettem részt a tanárokkal és az osztályommal együtt. Egész jó lett a félévi átlagom. A tudást elvárják a diákoktól. A gyakorlati órák nagyon tetszenek, mivel sokat szerelünk. Akármit kérdezhettünk a gyakorlati tanártól, bármire szívesen válaszolt és segítette a fejlődésünket. Összeszokott osztály lettünk.” P. T. 9. évfolyamos Számítógép-szerelő, -karbantartó szakos tanuló)

Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek Szent Bazil Középiskola Sikeres új (fél)évet kívánunk! – Startol a II. félév a kisvárdai Telegdiben is! Hírek

Tags: ,
Menü