„Kis” fodrászok nagy sikere

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 10. évfolyamos fodrásztanulói 2014. március 19-én a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) szervezésében, gyakorlati szintvizsga keretében adhattak számot az elsajátított szakmai ismereteikből és jártasságukból. A képzés „félidejében” rendezett megmérettetésen a fodrásztanulók feladata: férfi borotválás teljes arcfelületen, vízhullám frizura berakás, fésülés, vashullám frizura, Marcell vízhullám, dauercsavarás volt.

A tanulók – és természetesen gyakorlati oktatóik – lelkesedését, elhivatottságát, egyben a szakmai képzés kimagasló színvonalát mutatja a végeredmény: a szintvizsga átlaga 4,30 lett, a vizsgázók fele jeles eredménnyel zárt. Rábai Nóra tanulónkat a vizsgabizottság külön dicséretben részesítette, eredményéért könyvjutalomban részesült.

A diákok teljesítményét az iskola képviselőjeként Okváth Hajnalka, külsős tagként Takács Barnáné elnök értékelte, munkájukat az intézmény részéről Gulácsyné Kiss Katalin és Török Anett segítette, míg a HBKIK-et Bátori Rozália szakképzési munkatárs képviselte. Munkájukat ezúton is köszönjük, a tanulóinknak pedig gratulálunk, tanulmányaikhoz további sok sikert kívánunk!

Kerekes Nikolett, osztályfőnökök

Szent Bazil Középiskola „Kis” fodrászok nagy sikere Hírek

Szent Bazil Középiskola „Kis” fodrászok nagy sikere Hírek

Szent Bazil Középiskola „Kis” fodrászok nagy sikere Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü