Szép eredmények a pedagógiai asszisztens vizsgán!

folder_openHírek

A vizsgázók sikeres felkészítését a Stress Computer Oktatási és Kereskedelmi Kft biztosította. 2014. április 8-án és 16-án írásban, gyakorlatban és szóban adott számot 25 fő pedagógia asszisztens jelölt szakmai felkészültségéről. A vizsgázók nagy –nagy izgalommal, és várakozással tekintettek ezekre a napokra, hiszen a tanulmányaik lezárásaként bizonyíthatták eme hivatáshoz szükséges elméleti tudásukat, valamint gyakorlati alkalmasságukat.

A vizsgabizottság a vizsgaprogramnak megfelelően bonyolította a vizsgatevékenységeket, és biztosította a nyugodt, támogató légkört. A vizsgabizottság megtekintette a résztvevők által elkészített gyakorlati naplókat, melyek hűen tükrözték a jelöltek kreativitását, gyermekszeretetét, szakmaiságát, hiszen az elkészült munkák az igényességről, az alapos felkészültségről szóltak.

A vizsgabizottság a vizsgán nyújtott teljesítményéért Tóth Fruzsinát és Sebők Zsuzsannát általános dicséretben részesítette. A szakmailag, formailag színvonalas gyakorlati napló elkészítéséért – Incze Gáborné, Hornyákné Glatz Veronika, Sebők Zsuzsanna, Szántó Tamásné, és Plósz Róbert – munkáját emelte ki.

A vizsgabizottság elnöke összegző értékelésében elismerően szólt a képzés és a vizsga szakszerű, alapos lebonyolításáról. Kiemelésre került, hogy a Képző jól felkészült szakembereket bocsájtott a munkaerőpiacra, akik akár iskolai akár óvodai pedagógiai asszisztensként biztosan megállják a helyüket.

A képző intézmény nevében mindannyiuknak szívből gratulálunk, és kívánunk jó egészséget hivatásuk gyakorlásához!

Bartos-Molnár Tímea, szaktanár

Tags: ,
Menü