Korán jött a Mikulás!

folder_openHírek

2014. november 25.-én nagy meglepetés érte a kisvárdai kozmetikus tanszalon tanulóit: a 14/KN-N/2013 osztályt. Ifjabb Veress László egy nagyobb kartondobozzal, és benne Ilcsi termékekkel játszotta el a Mikulás szerepét; ezzel kissé felborítva a gyakorlati oktatás menetét.
Nagy érdeklődéssel bontották, leltárazták a doboz tartalmát, Új feladatot kaptak a lányok: az Ilcsi könyv segítségével meg kell határozniuk a különböző bőrtípusokra, a kezelési lehetőségekre használható termékek csoportjait. Ezek után egy-egy társukon „kis kezelést” végeztek el az új készítményekkel. Slágernek számított az AHÁ-s bőrradír, az Esemény előtti pakolás és a Vénusz maszk. Természetesen nem csak a fent említett készítményeket, hanem arctejeket, tonikokat, arc-és testradírokat, masszázskrémeket, összehúzó- és tápláló pakolásokat, néhány otthoni használatra való terméket is tartalmazott a dobozunk. Ezek után már „kézzel fogható” kezelési tervet is tudunk készíteni a különböző bőrtípusokra, bőrproblémákra. Nagyon hasznos ajándékot kaptunk a mi „korai Mikulásunktól”!
Polyákné Márta Edina
Gyakorlati oktató
 
„Régóta szerettem volna kipróbálni Ilcsi Néni termékeit. Mivel az egyes kezeléseket csak úgy tudom ajánlani az ismerőseimnek, modelljeimnek, hogy magamon is kipróbálom azokat, ezért én jelentkeztem elsőként a tesztelésre. Sok jót hallottam már az Esemény előtti pakolás jótékony hatásáról, ezért azt választottam, hiszen minden bőrtípusra használható, vérkeringés fokozó, tápláló, frissítő és fiatalító hatása is van. A tanulmányaimból tudtam, hogy felkenés után egy darabig csíp, lüktet, éget, de nem gondoltam, hogy ennyire! A bőrpír rövid időn belül megszűnt, és a bőröm megtelt élettel; a sejtek friss oxigénnel teli vérrel és tápanyagokkal. Sajnos csak kéthetente lehet alkalmazni, mert a hatása is addig kitart. Örülök, hogy lehetőségem nyílt kipróbálni!”
Kondor Krisztina
„Tanultunk már az Ilcsiről, sőt videót is láttunk róla: a gyárról, a krémek készítési folyamatáról, hogy honnan gyűjtik be az alapanyagokat. Azóta felkeltette a figyelmemet néhány készítmény, és szerencsére ezeket már van lehetőségem kipróbálni is. A Vénusz maszk alá tápláló és hidratáló pakolás került, aminek összetevői a maszk melegítő hatása miatt a bőr mélyebb rétegeibe juttatja el a hatóanyagokat. Láthatóan feltöltődött a bőröm. „
Dancs Dóra
„ Amióta kozmetikát tanulok, az Ilcsi a kedvenc termékcsaládom. Természetes, friss és tápláló. Mikor megkaptuk az új termékeket, máris tudtam, hogy mire van szüksége a bőrömnek, kiválasztottam, majd rajtam is elvégezték az AHÁ-s arcradírt, a csipkebogyós zselékrém masszázst és az esemény előtti pakolást, ami által valóban meg kell szenvedni a szépségért! Ez után a bőröm és a lelkem is feltöltődött. Ha a bőrömről van szó, akkor Ilcsi!”
Lizák Rita
Szent Bazil Középiskola Korán jött a Mikulás! HírekSzent Bazil Középiskola Korán jött a Mikulás! HírekSzent Bazil Középiskola Korán jött a Mikulás! Hírek


További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü