Szabolcs Kupa 2015

folder_openHírek

Idén is megrendezésre került a Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műköröm építő, Műköröm díszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny, szám szerint a XII. Szabolcs Kupa, melyre idén az eddigieknél is több jelentkező volt.
Idén a Hotel Korona adott otthont a rendezvénynek. Már az iskolában is nagy volt a készülődés, hiszen mindenki a legjobbat szerette volna kihozni magából. Rengeteg érdekes, gyönyörű és kreatív hajkreációt, sminket és körmöket láthattunk. A szépségszakma egyre emelkedő tendenciát mutat itt minden téren, s minden évben a trendeknek megfelelő alkotásokat láthatjuk, versenykiírástól függően.

Mint mindig a legfontosabb irányelv, hogy akár a haj, a köröm vagy a smink, igazodjon a modell stílusához, és szépítse őt. Nagyon tanulságos, látványos, mulatságos, trendi volt  minden és mindenki, és még sorolhatnám mennyi szépséget és újdonságot tud egy ilyen verseny adni. Én személy szerint először vettem részt ezen a versenyen, azért hogy felmérjem a többi versenyzőhöz képest mit tudok, mennyi mindent kell még tanulnom, és mondhatom, nagy tapasztalatot jelentett. Legnagyobb meglepetésemre harmadik helyezést értem el, de iskolánk versenyzői második negyedik és hetedik helyezéseket is elnyertek a kozmetikus szakma sminkes versenyszámaiban. Szívből gratulálok iskolatársaim, Jakab Dóra, Kiss Erzsébet, Krusóczki Adelin kozmetikus tanulók szép versenyeredményeihez.

Készítette: Vass Mariann, II. évfolyamos kozmetikus tanuló

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Menü