SWING-eltünk

folder_openHírek

2015.02.04.-én a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium IPR pályázatában résztvevő tanulók filmvetítésen vettek részt a helyi Cinema Miniplex moziban.
A vetített film a hazai készítésű Swing volt, amiben Kossuth-díjas színészek játszották a főszerepet, mint Törőcsik Mari és Kulka János. A film megmutatta, hogy milyen fordulópontokhoz érhet az ember az életében és mennyire mer változtatni illetve élni az adott lehetőségekkel. Amikor ilyenhez érünk az életünkben mi is nagyon sokat vívódunk a helyes döntésen. A film több különböző sorsot és személyiséget állít ilyen helyzetbe. Mindannyian tudják mit szeretnének az életbe, de a döntő lépést egyikük sem meri megtenni. A film végére mindannyian megtalálják a számításukat.

A mozilátogatás az IPR-14-B-0180 támogatásával valósult meg.

Tanulói vélemények:
„Nagyon tetszett a film. Igazi vígjáték volt, de tanulságos volt, hiszen az minden ember életében eljönnek olyan pillanatok, amikor fontos döntések előtt állunk és nagyon nehéz a helyes utat választani.” ( Ténai Anikó 9. évfolyamos pincér tanuló)
„Nagyon jól szórakoztam a filmen. A történet nagyon jól fel volt építve és nagyon jók voltak a zenék is.” (Lizák Dóra 10. évfolyamos pincér tanuló)
„ Szerintem nagyon jó volt a film és az alaptörténet is. A zenék is tetszettek, bár nem teljesen a mai kort idézi. Örülök, hogy ott lehettem!” (Horváth Edvárd 10. évfolyamos eladó tanuló)
Szent Bazil Középiskola SWING eltünk Hírek Szent Bazil Középiskola SWING eltünk Hírek
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags:
Menü