Hello Nyíregyháza! Hello Telegdi!

folder_openHírek

Az idén 4. alkalommal került sor a nyíregyházi önkormányzat megrendezésében a Hello Nyíregyháza városi rendezvényre április 24.-én.
Ebben az évben először iskolánk is részt vett ezen a színes kavalkádon, ahol gyakorló kozmetikus, gyakorló fodrász és vendéglátás szervezés- vendéglős tanulóink valamint szakoktatóik képviselték intézményünket. A program célja, hogy legalább ezen a napon mosoly üljön a városlakók arcán és minél több ember köszöntse egymást valamilyen formában. A köszönésért idén is tallérokat osztanak, amit számos szolgáltatásra lehetett beváltani.

A turisztikai szezonkezdetet is jelölő rendezvény a vártnál is nagyobb tömeget vonzott, közel 33.000 tallér talált gazdára. Ebből iskolánk standjánál 8000 tallért váltottak be az érdeklődők! A csillámtetoválás „ díja” 3 tallér, a körömlakkozás és hajfonás „ára” pedig 2 tallér volt. A sátrunk a minőségi szolgáltatások mellett igen keresett volt a kínáló falatkáink miatt is, melyek Juhász Mónika és Pesti Jánosné segítségével készítettek szakács és pék tanulóink. A kitelepülésen résztvevő lányok reggel 8-tól este 20.00-ig keményen állták a sarat és tanúbizonyságot tettek kitartásból és munkabírásból. Köszönet érte!

Kovalecz-Szabó Csilla

Szent Bazil Középiskola Hello Nyíregyháza! Hello Telegdi! Hírek Szent Bazil Középiskola Hello Nyíregyháza! Hello Telegdi! Hírek
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü