Gyakorló kozmetikusok lettek!

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola végzős gyakorló kozmetikus tanulói számára a vizsgaidőszak a május 29-i szóbeli vizsgákkal zárult.
Diákjaink az írásbeli, a gyakorlati és a szóbeli vizsgarészeket egyaránt sikeresen teljesítették, így valamennyien gyakorló kozmetikus szakképesítést szereztek, melynek köszönhetően kézápoló, gyakorló kozmetikus és sminkes munkakört is betölthetnek, továbbá – az ingyenes – kozmetikus ráépülő képzésen szakmai ismereteiket és jártasságukat akár tovább is mélyíthetik.

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk tanulóinknak!

Köszönjük a vizsgabizottság elnöke, Lövei Katalin, a vizsgabizottság delegált tagjai, Kaszás Andrea és Csősz Katalin, valamint a felkészítő tanárok és a szaktanárok áldozatos munkáját!

Készítette: Kovács András és Székács Angéla, osztályfőnökök

Képzési infó: a 2015/2016. tanévre vonatkozó szakmaszerkezeti döntése értelmében a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola debreceni telephelye várja a gyakorló fodrász, illetve gyakorló kozmetikus végzettségű tanulók jelentkezését a 2015 szeptemberében induló fodrász (55 815 01), valamint kozmetikus (55 815 02) egyéves ráépülő képzésekre. Jelentkezni személyesen a Piac utca 60. szám alatti felvételi irodánkban lehet: http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat
Szent Bazil Középiskola Gyakorló kozmetikusok lettek! Hírek Szent Bazil Középiskola Gyakorló kozmetikusok lettek! Hírek
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü