Telegdis gyógy- és sportmasszőrökkel gazdagodott a szakma

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 2013/2014. tanévben első alkalommal indította gyógy- és sportmasszőr képzését. A két év során elsajátított komplex ismeretekről és gyakorlatról tanulóink 2015 május–júniusában háromnapos vizsga keretében adtak számot.
Az eredményes felkészítést, felkészülést, a külső gyakorlati helyekkel történő hatékony együttműködést mutatja, hogy diákjaink – szép eredménnyel – szakmai bizonyítványt szereztek, és közülük nagy számban tanult szakmájukban már álláslehetőséget is kaptak.
Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk tanulóinknak!
Köszönjük a vizsgabizottság elnöke, Szabóné Molnár Mária, a vizsgabizottság delegált tagjai, Papp-Lukács Imre Tiborné és Gujgiczerné Kőrös Ottília Margit, valamint a felkészítő tanárok és a szaktanárok áldozatos munkáját!
Külön köszönjük a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotel, valamint a Hunguest Hotel Hőforrás vezetőségének, munkatársainak, továbbá Szabó Gyuláné gyógyászati igazgatónak a gyakorlati vizsga lebonyolításában nyújtott nélkülözhetetlen segítségét!

Készítette: Fekete Csaba Györgyné, osztályfőnök

Képzési infó: A 8. osztályos végzettséggel, illetve érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok a 2015 szeptemberétől induló gyógy- és sportmasszőr képzésünkre személyesen a Piac utca 60. szám alatti felvételi irodánkban jelentkezhetnek: http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat

Szent Bazil Középiskola Telegdis gyógy  és sportmasszőrökkel gazdagodott a szakma Hírek Szent Bazil Középiskola Telegdis gyógy  és sportmasszőrökkel gazdagodott a szakma Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü