Ilcsi, a természetes választás

folder_openHírek

2015. október 18-án, vasárnap délután a 14/NK-N/2014 gyakorló kozmetikus osztály részt vett az Ilcsi Szépítő Füvek által szervezett országos Szakmai Bemutató Körút egyik állomásán, Nyíregyházán tartott rendezvényén. A bemutató célja, hogy az érdeklődők megismerjék az évszakra jellemző trendeket és eljárásokat, továbbá fejlesszék tudásukat.
Szent Bazil Középiskola Ilcsi, a természetes választás Hírek

A kizárólag természetes alapanyagokat használó cég színvonalas, újdonságokkal teli interaktív bemutatóján olyan érdekes dolgokat láthattunk, amelyek szakmai fejlődésünket segítik. Ilyen például az Ilcsi cég által kifejlesztett feszesítő gép, melyet nem csak bemutattak nekünk, ki is próbálhattuk azt.
Ezen felül bemutatták az új Csicsókás Termékcsaládot, amelyet cukorbetegek dehidratált, irritált és sérülékeny száraz bőrére fejlesztettek ki, mely különleges ápolást, odafigyelést igényel. Az új termékcsalád tagjai hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére, javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére.
Nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy lehetőséget kaptunk elmenni erre a rendezvényre, örömmel „áldoztuk fel” érte a vasárnapunkat.
Szűcs Zsanett
Petró Evelin
Dara Barbara
Papp Henrietta
Lakatos Vivien
Sándor Lilla
Pető Barbara
Vágner Beáta
14/NK-N/2014 osztályos tanulók
További képek: http://on.fb.me/1kEmuFK

Tags: , , ,
Menü