Pályaválasztási napon a kisvárdai Telegdisek

folder_openHírek

Nagy örömmel vettük a meghívást eme neves eseményre. A gyakorló fodrászok és gyakorló kozmetikusok közül két-két lány lett kiválasztva, hogy megmutathassák eddig szerzett tudásukat az egész napos rendezvényen Nyíregyházán.

Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási napon a kisvárdai Telegdisek Hírek

A fodrászok hajat vasaltak, göndörítettek, tanácsokkal láttál el az érdeklődő fiúkat, lányokat. A kozmetikusok sminkeltek, de nagy sikert a csillámtetoválások készítésével aratták. A nap végére még néhány fiú is kedvet kapott, ezért ők is kaptak egy-egy cápás „csillámtetkót”. Az egész napi folyamatos munka után a NyírPlázában vacsoráztunk, és ünnepeltük meg a sikeres munkát. Büszke vagyok tanulóinkra, mert iskolánk fényét emelték, mint már annyiszor.

Polyákné Márta Edina

szakoktató

Nagyon örültem, amikor tanárnő kiválasztott a pályaválasztási napon való részvételre. Sokat dolgoztunk, hiszen rengeteg érdeklődő volt. A szakmánk iránt nemcsak a fiatalok érdeklődtek, de az idősebbek is. Tanácsokat kértek a hajápolással és a frizurák készítésével kapcsolatban. Szívesen válaszoltunk a feltett kérdésekre. A nap végén a megérdemelt „plázázás” sem maradhatott el, ahol vacsoráztunk. Örülök, hogy részt vehettem és szívesen elmennék máskor is.” (Tóth Alexandra, 14. évfolyamos gyakorló fodrász tanuló)

Egész nap dolgoztunk, csillámtetoválást, sminket készítettünk az osztálytársammal. Közben kaptunk némi szabadidőt is, amikor mi is megnézhettük a többi iskola kiállítását. Szívesen kóstolgattuk a különböző falatkákat, valamint a csőrögét, ahol sokszor sorba álltunk.” (Szanyi Enikő, 13. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanuló)

További képek: http://on.fb.me/1PzQ106

Tags: , , ,
Menü