Solanie sokadszor a kisvárdai Telegdiben

folder_openHírek

2015. 11. 03-án a Solanie professzionális kozmetikumokat ismerhették meg a diákok, illetve kipróbálhatták a legújabb fejlesztéseket. Lassan már meg sem tudjuk számolni, hányszor látogatott el hozzánk a Solanie. Ilyenkor az új kozmetikus tanulóinknak tartanak bemutatót az Alveola Kft. által forgalmazott kozmetikai termékekről. Ajándékként meg is kaptuk többek között az új fejlesztésű Micellás vizet, arctejet, arc tonikot, bőrradírt, masszázs krémet.

Szent Bazil Középiskola Solanie sokadszor a kisvárdai Telegdiben Hírek

Alig várják tanulóink, hogy a gyakorlati órákon ki is próbálhassák. A termékbemutató után sminkbemutató következett. Kérésünkre egy modellen először nappalit, majd ebből alkalmi sminket kreált Zsuzsa soros műszempilla használatával. Kiemelte a modell előnyös vonásait, eltűntette az esetleges bőrhibákat. Vizsgákra és versenyekre jó előkészítés volt, praktikus tanácsokkal látott el minket.

Polyákné Márta Edina

szakoktató

A mai nap is nagyon izgalmas volt számomra. Megismerkedtem az Alveola Kft. bemutató kozmetikusával, Valiskó Máriával, aki a Solanie termékeit mutatta be. Kaptunk tőle ajándékokat is, köztük a Micellás vizet, amit szinte elsőként próbálhattuk ki Magyarországon, mert tegnap kapták meg a kellékesek és viszonteladók is. A sminkbemutató azért volt különleges, mert egy profitól sajátíthattam el az eddig szerzett ismereteimhez az ő tapasztalatait: a kontúrozás csínját-bínját, ahogyan árnyékolta és kiemelte az arc legszebb pontjait. Megmutatta a highligter helyes használatát. Remélem, lesz még lehetőségem Barna Zsuzsa sminkessel dolgozni. (Kovács Krisztián, 13. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanuló)

További képek: http://on.fb.me/1TAEiMV

Tags: , ,
Menü