Az ország élvonalában – gazdaságból is!

folder_openHírek

A Junior Achievement Magyaroszág szervezésében december 11-én került megrendezésre a Life Changer Országos Pénzügyi Verseny döntője, ahol az ország 18 középiskolájából előzetesen beérkezett pénzügyi projektek alapján 3 csapat mérte össze tudását. Nagy örömünkre a döntőben a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolát 2 csapat képviselte, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel: diákjaink az 1. és 2. helyezést érték el.

Szent Bazil Középiskola Az ország élvonalában – gazdaságból is! Hírek

A döntő feladatai során a pénzügyi ismereteken túl a tanulóknak bizonyságot kellett tennie prezentációs, problémamegoldó, valamint kommunikációs készségeiről, ezen túl pedig kiemelt szerepet kapott az is, hogy mennyire tudnak csapatban együttműködni és közös döntéseket hozni.

  1. helyezett: DELTA csapat, a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola tanulói: Kiss Dóra, Kovács Fruzsina, Madár Krisztián, Szabó Anita, felkészítő pedagógus: Fedor Lászlóné
  2. helyezett: ANONIM csapat, a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola tanulói: Bogár Alexandra, Bojti Nikolett, Csintalan Mónika, Tóth Éva, felkészítő pedagógus: Fedor Lászlóné
  3. helyezett: TUTI BEFUTÓK csapat, a Szekszárdi Szakképzési Centrum Bezerédj István Szakképző Iskola tanulói.

A versenyt követően a program önkéntesei és a résztvevő csapatok, pedagógusok, valamint a JAM munkatársai egy közös főzésen vehettek részt, ahol a séfek vezetésével finom fogások születtek a nap végére.

A JAM munkatársainak köszönjük ezt a kiváló programot, tanulóinknak pedig gratulálunk a kimagasló eredményért.

Készítette: Fedor Lászlóné, felkészítő tanár, osztályfőnök
További képek itt: http: http://on.fb.me/1STTBCv

Tags: , , ,
Menü