A Szakma sztár fesztiválon jártunk

folder_openHírek

Idén 2016. április 18-án rendezték meg a Szakma sztár fesztivált, mely az Országos szakmai tanulmányi verseny döntője volt 40 szakmában a budapesti Hungexpo területén.
Szent Bazil Középiskola A Szakma sztár fesztiválon jártunk Hírek

A megmérettetés szervezője a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara volt. A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 9. osztályos szakközépiskolás tanulói közül öten képviselték iskolánkat – egyelőre még csak látogatóként a nagyszabású programon. A jelenleg is tanulmányaikat végző legjobb szakiskolai és szakközépiskolai tanulók tehetségének bemutatása mellett sok érdekesség fogadta az odalátogatókat. Az egyes szakmák standjainál különböző feladatokban volt lehetősége mindenkinek kipróbálnia saját tehetségét. Mi személy szerint a porcelánfestéstől kezdve az ételkóstoláson át a virtuális hegesztésig vagy baleseteket szimuláló szituációk elhárításig nagyon sok mindenben részt vettünk, és egy életre szóló élménnyel gazdagodtunk.
Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy invitálásuk révén lehetőségünk nyílt részt venni ezen a színvonalas eseményen.
Készítette: Kerekes Nikolett, osztályfőnök
A kiállításról még több kép itt található: http://bit.ly/233qsqd

Tags: , ,
Menü