Egészségnapon a gyógy- és sportmasszőrökkel

folder_openHírek

A debreceni Telegdiből, a gyógy- és sportmasszőr osztályunkkal 2016. április 26-án ellátogathattunk a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában megrendezett egészségnapra.
Szent Bazil Középiskola Egészségnapon a gyógy  és sportmasszőrökkel Hírek

Elsőként megtekintettünk egy aerobic edzést, melyen sok egyetemista hallgató végezhetett el különböző tornagyakorlatokat két edző vezetésével, majd egy Shiatsu Karate edzést is megnézhettünk. Az egyetemista fiúk különböző támadások esetén való védekezéseket mutattak be egymáson. Következő érdekességként megtekinthettük a HRSE (Hajdú Rendészeti Sportegyesület) sportmasszőrének munkáját is, aki egy sport előtti masszázst mutatott be számunkra. Összegezve ezt a napot: nagyon jól éreztük magunkat, érdekes és látványos bemutatókat nézhettünk meg. Örültünk ennek a lehetőségnek és más alkalmakkor is szívesen részt veszünk ilyen programokon.
Készítette: Gyulai Zsuzsanna, tanuló
A látogatás képeit itt lehet megnézni: http://bit.ly/1U5Evta
Képzési infó:
A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 2016/2017. tanévben ingyenes, iskolai rendszerű gyógy- és sportmasszőr képzést indít, amelyre várjuk az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok jelentkezését. Diákjaink a kötelezően előírt gyakorlatukat a kiválóan felszerelt egészségügyi demonstrációs termünkben, valamint masszázs tanműhelyünkben, továbbá a gyakorlati képzésben közreműködő hotelek wellness-részlegein teljesíthetik.
Az elméleti képzés helyszíne: Nyíregyháza, a gyakorlati képzés helyszíne: Debrecen.
A gyógy- és sportmasszőr képzésre jelentkezni személyesen a Nyíregyháza, Nyár u. 10., valamint a Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti felvételi irodánkban lehet:

Kapcsolat – Visszahívás

Tags: , ,
Menü