Farsang Gyakorló kozmetikus módra Kisvárdán

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Farsang Gyakorló kozmetikus módra Kisvárdán HírekIsmét ötleteztünk egy nagyot: 2017. február 24-én, pénteken farsangi mulatságot szerveztünk némi jelmezzel és tombolával a kisvárdai Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumban.

A nap mókával, kacagással, vidámsággal telt el. Mi így búcsúztattuk a hosszú, sötét és hideg telet.

Polyákné Márta Edina, gyakorlati oktató

Tanulói vélemények:

„Február 24-én a kozmetikus tanszalonban tartottunk farsangi mulatságot az osztály keretein belül. Néhányan beöltöztünk, tombolát is sorsoltunk. Azt találtuk ki, hogy mindenki hoz ajándékot, amit beszámozunk, és azokat húzzuk ki. Volt a csomagban természetesen felszerelés a sminkeléshez, édességek, ékszerek. Jókat nevettünk, mókáztunk.” (Kovács Krisztián 14. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanuló)

„Farsang alkalmából beöltözött az osztályunk és tartottunk egy kis tombolasorsolást is. Tanárnő Zámbó Jimmynek öltözött, nagyon jól nézett ki! Ivett és jómagam jelmez híján talált anyagból dolgoztunk: nikecellnek öltöztünk be. Vicces volt! Képeket is készítettünk a tombolasorsolásról és a jelmezekről. Nagyon jó kis napunk volt, mindenki nagyon jól szórakozott és az ajándékoknak is nagyon örültünk. Reméljük, még lesz lehetőségünk megajándékozni egymást; bohóckodni. Talán rendezünk egy fordított napot is.” (Vass Zsuzsanna és Székely Ivett 14. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanulók)

Néhány kép itt megtekinthető: http://bit.ly/2lE1akc

Tags:
Menü