Olimpiai bajnok az oktatónk!

folder_openHírek, Kisvárdai Tagintézmény

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a Kézápoló és műkörömépítő képzés Kisvárdán a Stress Kft. szervezésében.

A mai világ elvárásainak megfelelően egyre nagyobb az igény a szép és ízléses megjelenés iránt, melynek fontos részét képezi az ápolt és dekoratív köröm is.

A korábbi idők divatjához képest manapság már szinte csodákat lehet művelni a körmökkel, a megvalósításnak csak a vendégek igénye és ízlése szab határokat. A képzés résztvevői nemcsak elméleti tudás birtokába kerülnek, hanem a megszerzett ismeretanyagot a gyakorlatban is magas színvonalon tudják alkalmazni.

Az oktatás teljes ideje alatt modelleken végzik a tevékenységüket, folyamatos visszajelzést kapnak munkájuk milyenségéről. Hallgatóink jelentős része a bizonyítvány megszerzése után saját szalont nyit, vállalkozást indít, ezáltal a kialakult vendégkörüket még tovább bővíthetik. A gyakorlati tudás elsajátításában nagy szerepe van annak, hogy egy igen tapasztalt és a szakmában neves mesteroktató van segítségükre.

Dudás-Tara Enikő oktatónk, 2017-ben a Belgrádban megrendezett nemzetközi versenyen aranyérmet szerzett, idén októberben pedig a londoni Nailympián a „Soak Off Gel Manicure” kategóriában olimpiai bajnok lett.

Ezúton is szívből gratulálunk az elért eredményeihez és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a szakmát ilyen magas szinten művelő oktatónk van. Enikő személye garancia arra, hogy hallgatóink kiváló szakemberekké váljanak.

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, bővebb felvilágosítást Felvételi irodánkban személyesen, telefonon és e-mailben is kérhetnek az érdeklődők.

Tags:
Menü