Szalagavató Debrecenben

folder_openHírek

A Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola debreceni telephelyeinek szalagtűzőjére, 2018. november 23-án került sor az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

A közel 600 fős közönség nagyon hamar megtöltötte a lelátót. Az ünnepség kezdete előtt az osztályok osztályfőnökükkel csoportképet készítettek. Amint ötöt ütött az óra elkezdődött a végzős diákok felvonulása.  A rendezvényen közel 200 végzős diák vett részt. A Bán utcai Tagintézmény telephelyéről a szakács, pincér, kisgyermekgondozó-nevelő és vendéglátó eladó szakmák növendékei, a Postakert utcai Tagintézményből az irodai titkár, fodrász, kozmetikus, vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző és gyógymasszőr, valamint a szakgimnázium informatika és egészségügy ágazat tanulói.

 Az ünnepség nyitányaként elénekeltük a Himnuszt. Kocsis Fülöp érsek metropolita atya, az iskola fenntartója beszédet tartott és megszentelte a szalagokat, melyeket ez után büszkén viselhettek a diákok. A szalagok feltűzése után az ünnepi részt a Szózat zárta. Majd a diákok számára a legizgalmasabb rész következhetett, az osztályok közös és egyéni műsorai. Többek között tánc produkciókkal szórakoztatták a publikumot, de akadtak énekes előadások, gitár játék és fodrász show is. A közönség óriási tapssal jutalmazta a végzőseink színvonalas bemutatóját.

Köszönet nekik az élményért, sok sikert és kitartást kívánunk a közelgő szakmai vizsgájukhoz.

Néhány kép az eseményről itt látható: https://bit.ly/2RhbzWY

Tags: ,
Menü