DE – GTK-án „lediplomáztak” a debreceni Pénzügyesek

folder_openDebreceni tagintézmény, Hírek

2023.01.25-én a Debreceni Böszörmény úti campuson megrendezésre került a Gazdaság Tudományi Kar interaktív nyílt napja. Az eseményen lehetőségünk volt 3 felvételi pontot bezsebelni, melynek kikötése legalább két játékon való részvétel, illetve a nyílt napon való megjelenésről kiállított igazolás dedikálása. Az igazolás kiállításához szükséges, az érvényes diákigazolványon található OM azonosító. A megszerzett pontokat, így tudják jóváírni. A jogszabályban leírtak alapján, csak azok kaphattak igazolást, akik betöltötték a 16. életévüket.
A TVK épületének 104-es előadótermében kaphattunk nagyobb betekintést a kar működésébe. (Szabó Zsanett)
Az Egyetem előadásokkal készült, hogy a felvételiző diákokkal jobban megismertessék a GTK szakjait. Bemutatták őket külön-külön és elmondták miért érdemes ezekre a szakokra jelentkezni.

Gazdálkodási és menedzsment és a kereskedelem és marketing előadásra ültem be. Ezeket fogom egy kicsit részletessebben bemutatni.
A gazdálkodási és menedzsment előadásnál az előadó elmagyarázta, hogy a képzés erőssége tantervének sokszínűsége: a menedzsment-, pénzügyi-, közgazdasági- és társadalomismereti területek ismeretanyagának elsajátítása és gyakorlatorientált alkalmazása mellett a képzés hallgatói a projektfeladatok rendszerén keresztül számos további szakterülettel ismerkedhetnek meg.
Kereskedelem és marketing előadáson a lányok egy játékos feladattal kezdték az előadást, amihez a telefonunkat kellett használni. Elmondták, még hogy ezen a szakon a cél, hogy korszerű üzleti ismeretekkel, szaktudással ismerkedjenek meg a hallgatók.

Muri Melitta

Tags: , ,
Menü