Áldott szalagok Kisvárdán is! 2023

folder_openHírek, Kisvárdai Tagintézmény

Iskolai hagyományunk, a szalagavató ünnepség sorozat Kisvárdán folytatódott tovább pénteken. Még most is a hatása alatt vagyunk és a visszajelzések szerint a vendégek is.
Iskolánk kisvárdai tagintézménye 2023. november 17-én, pénteken tartotta szalagavató ünnepségét. A nagyszabású eseménynek idén a Parish Bull Hotel adott otthont. Miközben érkeztek a meghívott vendégek, szülők, rokonok, barátok, iskolánk cukrász tanulói által készített kedves kis ajándékkal, „Bazilos” mézeskalács szívvel foglalták el helyeiket.
Tiszteletét tette ünnepségünkön Czövek Éva, a Hajdúdorogi Főegyházmegye oktatási megbízott asszonya, Demkó István parókus atya, Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő úr, Leleszi Tibor úr, Kisvárda város polgármestere, Dudás István képviselő úr is. Meskó Marianna igazgatónőnk, a beszédében személyre szólóan megköszönte az osztályfőnökök, oktatók odaadó, lelkiismeretes munkáját, felidézte a végzős osztályokkal közös élményeket, emlékeket, melyeket gondolatban mindenki újból átélt és ez boldogsággal töltötte meg a szíveket, lelkeket.
A végzős Kereskedelmi értékesítő, Fodrász, Kozmetikus technikus és Vállalkozási ügyviteli ügyintéző osztály színes és színvonalas műsorszámai, táncprodukciói és a közösen előadott búcsúénekek közben szinte tapintható volt a közösség ereje, az összetartozás érzése és a színtiszta szeretet. Ugyanez az érzés áradt a tanárok meglepetés produkciójából is. Az oktatók által készített videoklip bemutatása örömteli meglepetést okozott a résztvevőknek.
Megannyi boldog és felejthetetlen pillanattal ajándékozták meg tanulóink a jelenlévőket, akik hazavihettek magukkal egy kis darabot a „Bazilos” közösségünk életéből. Erről szólt a mi szalagavatónk, mely egyben iskolánk mottója is: „Együtt, érzéssel. Együttérzéssel.”
Minden végzős diákunknak szeretettel gratulálunk és Isten áldásával kívánunk számukra további sok sikert, egészséget, boldogságot.
A kisvárdai Bazilosok

Tags: , , ,
Menü