Akik a Bazilban nőttek fel… Ballagás 2024, Debrecen

folder_openDebreceni tagintézmény, Hírek

“Emlékezetes napja maradt életemnek ez a nap, mert nagy változásokat okozott bennem. De ez a nap senki életéből nem hiányzik. Képzeljétek csak el, hogy ha egy bizonyos nap kiesett volna az életetekből, milyen másképp fordult volna minden.” Ezzel a Charles Dickens idézettel kezdte Meskó Marianna igazgatónő beszédét a debreceni Faraktár utcai telephelyünkön május 2.-án megrendezett ballagásunkon.
A változást ti hoztátok, amikor 2-3 évvel ezelőtt elhatároztátok, hogy nálunk fogtok szakmát tanulni, az utatokat tisztességgel végig jártátok és a ballagás napján eljutottatok az út végéig. Eddig ballagott a vén diák….
Nagy öröm volt hallani, hogy milyen szívvel búcsúzik a végzős és milyen örömmel fogadja a még itt maradó alsóbb éves a jótanácsokat, bölcs gondolatokat. Most is odafigyeltetek egymásra, ami mindig is jellemző volt iskolánk közösségére. Kiválóságok sora kapott jutalomkönyvet ezen a napon tanulmányi eredményéért, versenyszereplésért vagy közösségi munkájáért, de mindannyiótokat megillet a tisztelet, mert eljutottatok idáig.

Sok remek oktató is segítette munkátokat, de ebben a tanévben 2 oktató vívta ki kiemelkedő munkájával az év oktatója díjat: Kiss Katalin és Nagy Tamás kolléga .Két diákunkat is kiemeltünk a tanulmányaik alatt mutatott közösségi és tanulmányi eredményeikért: Örkényi Botond Bendegúz kisgyermekgondozó,-nevelő szakos tanuló és Balázs Panna rehabilitációs terapeuta, gyógymasszőr szakos tanuló kapta az idén az év diákja emlékplakettet.
A csütörtöki verőfényes délutánon és a csodaszépen feldíszített udvaron, külön öröm volt hallgatni a ballagáson szereplő diákjaink énekét és megindító verselésüket. Az idén hagyományteremtő „időkapszulában” elrejtett, a végzősök által megfogalmazott gondolatok pedig még inkább felejthetetlenné tették a pillanatot.
Sok sikert kívánunk Minden diákunknak az elkövetkező vizsgaidőszakra!
„Aki bőven vet, bőven is arat.”

Tags: , ,
Menü